americka-policija

Broj ubojstava

  Američki CDC je izašao s službenim podacima o smrtnim slučajevima u SAD 2020 godine. Ti podacima nam govore da je broj ubojstava od vatrenog oružja porastao 33 % u samo 12 mjeseci.

  Riječ je bila o nažalost 12 mjeseci za pamćenje. Riječ je bila o prvoj godini korona pandemije i godini „mirnih” Black Lives Matter demonstracija.

  Najbolji potvrđeni primjer tih mirnih demonstracija nam daruje sudskih slučaj maloljetnog Kyle Rittenhouse-a. Tijekom mirnih demonstracija u mjestu Kenosha prodavaonica automobila je bila opljačkana pa je potom vlasnik angažirao čuvare.

  Čuvar Kyle Rittenhouse je vršeći svoju dužnost gasio požar kojeg su „mirni” demonstranti zapalili. Zbog toga su ga oni napali pa je u samoobrani bio prisiljen upucati 3 „mirna” demonstranta. Na sudu će on biti oslobođen jer je radio svoj posao, ali ovaj primjer nam ukazuje na situaciju u SAD 2020 godine.

  To biva samo jedan primjer mirnih demonstracija u SAD dok nam drugi predstavljaju takozvane slobodne autonomne zone. Riječ je bila o kvartovima gradova u kojima biva zabranjen ulazak policiji kako bi stanovnici mogli u njima “mirno” živjeti.

  Te Black Lives Matter demonstracije, slobodne autonomne zone kao i ukidanje policije su podržavali političari Demokratske stranke. Riječ je bila o izbornoj godini u kojoj jedini cilj biva poraziti Trumpa dok sve ostalo postaje nevažno.

  Riječ je bila o godini kada su neki američki gradovi više prestali uhićivali ljude za krađu, dok je u njima broj oružanih pljački rastao za 537 %. Tada su gradovi kao što je Minneapolis počeli najavljivati ukidanje policije i holistički pristup zločinu.

  Društveni rezultat ove politike je na kraju bio potpuno očekivan. Između ožujka 2020 i ožujka 2021 godine milijuni Amerikanaca bježe iz saveznih država kojima vladaju Demokrati u one kojima vladaju Republikanci. Oni su bježali jer u prvim saveznim državama bivaju dopušteni „mirni” BLM prosvjedi i autonomne zone,a u drugim NE. Spin Demokratske stranke na ovo biva da će oni tako osvojiti Texas i Floridu jer će „izbjeglice” glasovati za Demokrate.

  Taj spin su oni mogli bacati u izborno nevažnoj godini, ali ne u 2022 !? Podatak CDC-a da je broj ubojstava vatrenim oružjem 2020 godine porast 33 % u odnosu na 2019 će Republikanci u izbornoj kampanji neupitno ponavljati. To da se navodno ne zna razlog koji je doveo do povećanja biva najobičnija laž, rektalni alpinizam navodnih stručnjaka.

  Demokrati jako dobro znaju tko je kriv za taj porast ubojstava. Oni jako dobro znaju da su oni odgovorni za njega. Gradonačelnici iz Demokratske stranke više ne govore o ukidanju policije, holističkom pristupu zločinu i ostalim opasnim glupostima. Oni danas govore o nužnosti jačanja policije i uništavanju vladavine kriminalaca. Ovdje je red dodati kriminalaca koje su oni stvorili 2020 godine !?

  Sam predsjednik Biden je u govoru o stanju nacije pričao o nužnosti pojačanog financiranja policije. Razlog za ovu promjenu pozicije Demokrata nalazimo u izborima za gradonačelnike održanim 2021. Na tim izborima bivaju uništeni kandidati koji podržavaju ukidanje policije i/ili smanjivanje policijskih ovlasti.

  Time je sve rečeno o kriminalu, policiji i politici Demokratske stranke po ovom pitanju. Činjenica da su Demokrati 2020 godine pobjedili Republikance zahvaljujući „mirnim demonstracijama” i tisuća nepotrebno ubijenih je nevažna. Nju je najbolje zaboraviti pošto svi znamo da se Demokrati humanisti, globalisti, ekolozi i slično dok su Republikanci…

5 8 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina