bijelkinja

Bijelci

Kako smo se u proteklim tekstovima bavili nastankom i razvojem prvo žute, a potom i crne rase sada je došlo vrijeme da govorimo o nastanku bijelaca.

Kao što žuta rasa predstavlja autohtone stanovnike današnje sjeverne Kine, a crna rasa autohtone stanovnike zapadne Afrike tako su bijelci autohtoni stanovnici Europe. Do prvog koraka u formiranju bijelaca dolazi na završetku Ledenog doba kada stanovnici koji su živjeli na rubu tadašnjeg ledenog pokrivača s njegovim povlačenjem počinju naseljavati Europu.

Ti prvobitni stanovnici su imali plave oči koje su vjerojatno stekli mješanjem s Neandertalcima i tamniju boju kože. Prije minimalno 10 tisuća godina oni su napredujući s sjeverne obale Mediterana i današnjih dalmatinskih otoka došli sve do Skandinavije i britanskih otoka. U to vrijeme na području Europe živi samo ova populacija stanovnika zbog čega se oni zovu i Protoeuropljani.

Otkriće poljoprivrede na Bliskom istoku je rezultiralo tamošnjim eksplozivnim rastom stanovništva pa su oni prije približno 8 tisuća godina počeli naseljavati Europu. Procjenjuje se da im je trebalo oko 2.500 godina da dođu do Engleske i 3.500 godina da se probiju do Skandinavije. Dok su oni tako naseljavali plodne ravnice Protoeuropljani su uspjeli preživjeti ovu invaziju živeći u neprohodnim šumama.

Dok se to događalo u Europi na području ruske i/ili ukrajinske stepe je došlo do pripitomljavanja konja. Taj uspjeh je postigao narod kojemu će povjesničari dati ime Protoindoeuropljani. Njihova muška genetička linija će u 20 stoljeći dobiti oznaku R, dok je ona Protoeuropljana dobila ime I, a poljoprivrednika G.

Po završetku procesa pripotomljavanja konja Protoindoeuropljani kreću u invaziju Europe tokom koje će praktički istrebiti poljoprivrednike. Procjenjuje da su se u svojem osvajačkom pohodu pojavili na ušću Dunava prije 6.200 godina nakon čega će osvojiti Europu. Dok su kao što smo rekli poljoprivrednici bili istrebljeni Protoeuropljani su preživjeli ovu invaziju tako da spajanjem Protoeuropljana tamnije boje kože i plavih očiju s jedne strane i Protoindoeuropljana bijele boje kože dolazi do formiranja Europljana.

Europski narodi se između sebe razlikuju po kulturi, jeziku i slično, ali se strogo pojednostavljeno govoreći ne razlikuju po genetici. Stanovništvo svih država Europe se temeljilo 2000 godine na mješavini genetičke skupine R i genetičke skupine I. U Engleskoj su ove dvije skupine zajedno činile 92.5 % stanovnika, u Njemačkoj 85 (41 R1b+20 R1a+24 I), u Norveškoj 93.5 %, dok u geografski ogromnoj Rusiji govorimo o 52 %.

Sličnu genetičku situaciju imamo i u Hrvatskoj tako da više od 83 % naših stanovnika spada u genetičku skupinu R ili I, ali mi imamo i jednu specifičnost. Tu našu specifičnost predstavlja da u Hrvatskoj većinu stanovnika čini genetička grupa koju smo naslijedili od strane Protoeuropljana, genetička grupa I. Sličnu situaciju imamo još jedino u Bosni i Hercegovine, Skandinaviji i Srbiji.

Sve u svemu tokom posljednjih 5 tisuća godina Europljani će uspješno odbijati invazije drugih nacionalnih, genetičkih grupa među kojima su najpoznatiji Mongoli iz genetičke grupe C i Arapi iz grupe J. To ujedno ne znači da nije bilo migracija nego samo da su one bile limitirane pa se u tih 5 tisuća godina na područje na primjer Engleske naseljavalo prosječno 0.0015 % migranata godišnje u odnosu na ukupno stanovništvo dok je u Hrvatskoj taj prosječni postotak iznosio 0.0034 % godišnje. Radi usporedbe važno je napomenuti kako danas Europska unija svake godine prima migrante koji čine udio od 0.3 % njenog stanovništva (službeni brojevi).

Te iste podatke koji su ovdje izloženi moderni mediji po očekivanju drugačije interpretiraju. Science Magazin je tako naveo da ne postoje čisti Europljani,a slično spominje i National Geografic. Razlika između ovog teksta i tih je da ovaj tekst prati mušku genetičku liniju, genetičku liniju osvajača, vladara Europe,a ignorira žensku. S izuzetkom nekoliko primjera totalnog genocida, „totalne zamjene stanovništva” kao što se dogodilo u na primjer Angoli i na Grenlandu osvajači su imali djecu s ženama i kćerkama pripadnika osvojenog naroda tako da postoji velika razlika između muške i ženske genetičke linije kao što smo vidjeli u tekstu o žutoj rasi.

5 2 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
3 Comments
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
3 godine prije

[…] što smo na Hladna istina u srpnju govorili o nastanku bijele rase, a u lipnju o nastanku crne i žute rase (zajedno s Polinežanima) danas je došlo vrijeme da […]

trackback
2 godine prije

[…]   U grobnici nisu nađeni nikakvi dokazi o počiniteljima zločina pa se stoga razmišljanje da ga nisu počinili genetički različiti migranti temelji na tadašnjim velikim migracijama. Kada je prije 6200 godina u Potočanima bio izvršen ovaj masakr, tradicionalna povijest nam govori da je situacija u Slavoniji bila stabilno dok se s druge strane ovo vrijeme na područje ušća Dunava naseljavaju Protoindoeuropljani. […]

trackback

[…] pripitomljavanju konja imali fantastičnu tehnološku prednost nad Otzijevim narodom. Na kraju će ProtoIndoEuropljani koji isto trebaju plodne ravnice istrijebiti poljoprivrednike i zavladati Europom. Za razliku od Otzijevog naroda ProtoIndoEuropljani nisu bili rasistički […]

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina