Otzi

  Prije 32 godine je u Alpama bilo otkriveno mumificirano 5200 godina staro tijelo. Tom tijelu, lešu su potom znanstvenici dali ime Otzi pošto je nađeno u Otzatal Alpama.

  Ubrzo po otkriću tijela znanstvenici su počeli bacati pretpostavke o njegovom izgledu. Riječ je bila realno gledajući o neznanstvenim pretpostavkama sličnim onima kako o krapinskom pračovjeku.

  Time želimo reći da su znanstvenici na osnovu vlastitih pretpostavki stvorili izgled Otzija. Na isti način, ali puno ranije je bila stvorena pretpostavka o neandretalcima koji su iznimno dugo bili prikazivani kao osobe na pola puta između majmuna i čovjeka.

  Otzija su znanstvenici kraja 20 stoljeća predstavljali kao bijelca praktički identičnog suvremenim bijelcima. Problem te pretpostavke biva da su znanstvenici ignorirali činjenicu da tada na području Alpa još uvijek ne žive bijelci. Tada na ovom području u šumama žive Protoeuropljani dok u ravnicama poljoprivrednici porjeklom s Bliskog istoka.

  U skladu s tim svojim neznanstvenim teorijama znanstvenici su ga bili proglasili na primjer plavookim i ta dogma se održala više od 15 godina. Bez obzira što je ta dogma bila srušena ideja Otzija kao primjer prvog bijelac se bila održala.

  Nakon rušenje znanstvene dogme da je on bio bijelac sada se pojavila ona da je bio „Turak”. Drugim riječima sada biva potvrđeno da je njegova koža bila tamnije od svih autohtonih Europljana i da je porjeklom bio iz Anadolije. Konkretno se u znanstvenoj analizi navodi da on u svom genetičkoj slici uopće nije imao europske gene nego samo anatolske.

  Nužno ovdje biva naglasiti da on u sebi nije imao europske gene iako je njegov narod tada već 3 tisuća godina dijelio Europu s ProtoEuropljanima. Postmodernistička znanstvena teorija bi rekla da je riječ bila o nacističko-fašističkom narodu koji je zbog kulturnih ili drugih dogmi zabranjivao odnose između pripadnika tog naroda i drugih.

  Priču o Otziju i njegovom narodu treba na kraju staviti u širu europsku sliku. Prvi stanovnici Europe su po završetku Ledenog doba bili ProtoEuropljani. Oni su živjeli u šumama i u doba kada na Bliskom istoku biva otkrivena poljoprivreda. Otkriće poljoprivrede je dovelo do populacijske eksplozije na Bliskom istoku što dovodi do migracije tamošnjeg stanovništva u Europu.

  Otzi je pripadnik tog naroda koji se počeo naseljavati u Europi 6 tisuća godina prije Krista. U tom naseljavanju oni su potiskivali ProtoEuropljane i krali im zemlju kao što će između 17 i 19 stoljeća bijelci raditi na području današnjeg SAD-a. Rezultat toga biva da u doba Otzija na području središnje Europe plodnim ravnicama vlada njegov narod dok se ProtoEuropljane potiskuje i istrebljava.

  Ta rasna politika im se na kraju obija o glavu kada se s područja ruske stepe u Europu spuštaju ProtoIndoEuropljani. Oni su zahvaljujući pripitomljavanju konja imali fantastičnu tehnološku prednost nad Otzijevim narodom. Na kraju će ProtoIndoEuropljani koji isto trebaju plodne ravnice istrijebiti poljoprivrednike i zavladati Europom. Za razliku od Otzijevog naroda ProtoIndoEuropljani nisu bili rasistički nastrojeni što dovodi do spajanja ovog naroda s ProtoEuropljanima čime dolazi do formiranja bijelaca.

  Poanta ove priče iz multikulturalne perspektive nije rasizam Otzijevog naroda koji je odbijao kontakte s drugim narodima. Poanta ove priče biva da Europa nije kontinent bijelaca pošto ga oni osvajaju, pošto se oni formiraju prije samo 5 tisuća godina. Kada sutra Europa zbog migracije prestane biti kontinent bijelaca ona će se samo vratiti u svoje prirodno stanje. To je poanta ove priče iz multikulturalne, promigracijske perspektive koja ignorira nazifašizam drugih rasa

0 0 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
1 Comment
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Boris Klem
Boris Klem
9 mjeseci prije

Molio bih točnu definiciju pojma “bijelac” i pojašnjenje koje narode i grupe naroda se smije smatrati bijelcima. Jesu li to isključivo Indoeuropljani? I moje drugo pitanje je koje su rase bili, odnosno kako su izgledali Protoeuropljani? Koje su rase bili ako nisu bili bijelci? A kojoj rasi su pripadali pripadnici Otzijevog naroda pristigli s bliskog istoka.Jesu li oni izgledali jednako kao što danas izgledaju stanovnici arapsih zemalja? Odnosno jesu li imali identične genetske i rasne karakteristike kao i današnji stanovnici bliskog istoka?.

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina