Zločin u Velikoj Britaniji

  Britanski parlament je pustio u javnost službene podatke o napadima nožem u Engleskoj i Walesu. Te podatke ćemo u tekstu Zločin u Velikoj Britaniji usporediti s demografskim podacima kako bi vidjeli utjecaj migracije na kriminal.

  O sličnoj tematici smo bili govorili još prije 3 godine samo što ovaj put navodimo službene podatke britanskog parlamenta. Te 2021 smo prošli policijske podatke raznih država o stopama kriminala migranata i autohtonog stanovništva počevši od Austrije pa sve do Švedske.

  Zbog toga mi na primjer znamo da Afganistanci u Austriji počine 453 % više zločina nego Austrijanci. U Italiji migranti počine 460% više ubojstava, 690% više seksualnih zločina i 720% više otmica nego lokalci. Mogli bi tako nastaviti u beskraj pa navoditi da 58 % svih silovanja u Švedskoj počine osobe rođene izvan EU ili da su u Velikoj Britaniji crni tinejdžeri 600% više optuženi za zločin nego bijeli ili…

  Kao što smo naveli prije 3 godine razlog za ove podatke nije psihologija, mržnja ili nešto treće. Razlog za njih je da su migranti općenito više avanturistički nastrojeni od uzornih građana koji ne migriraju u Europi. „Uzorni građani” žive svoje živote mučeći se u Pakistanu, Nigeriji i slično smatrajući da je preopasno putovati u Europu. Avanturisti putuju uvjereni da će uspjeti ili ako ništa drugo svjesni toga da riskiraju igrajući na sve ili ništa jer ih život kući ne zadovoljava.

  Ta činjenica da su migranti prije svega avanturisti ujedno znači da oni češće čine zločin nego uzorni građani. Oko toga ćemo se navodno složiti i to predstavlja prvobitan razlog za više stope kriminala nedržavljana i novih državljana. Nakon toga dolaze drugi razlozi koje ovdje nemamo namjere navoditi nego ćemo samo preći na službene britanske podatke.

  Tijekom razdoblja ožujak 2022. – ožujak 2023. u Engleskoj i Walesu je izvršeno više od 50 000 napada nožem. Riječ je o smanjenju od 7 % u odnosu na posljednju predpandemijsku godinu i povećanju od 4.7 u odnosu 2021-2022.

  Najveći broj napada nožem se dogodio u provinciji West Midlands,a najmanje u North Yorkshire. U prvoj se dogodilo 178 napada nožem na 100 000 stanovnika, a u drugoj navedenoj njih 35.

  Nakon što smo naveli podatke o napadima nožem red je navesti i demografske podatke. North Yorkshire je jedna od najstaromodnijih pokrajina Engleske u kojoj bijelci čine 94.2 % stanovnika, a osobe iz Azije 2.9 %. Tu možemo još dodati da su apsolutna većina stanovnika Kršćani. S druge strane West Midlands je druga najmultikulturalnija regija Engleske pod uvjetom da London smatramo regijom. U njoj osobe migrantskog neeuropskog porjekla čine 23 % stanovnika.

  Ono što inače u parlamentarom izvještaju piše sitnim slovima glasi da je West Midlands regija s najviše napada jer je iz podataka izdvojen multikulturalni London. U Londonu neeuropski migranti čine 46 % stanovnika, a broj napada nožem po kvartovima se kreće od 56 na 100 000 u Richmond upon Thames do 426 u Westministeru. Pretpostavljamo da neće biti iznenađeni kada čujete da su 80 % stanovnika Richmond upon Thames bijelci.

  Red je za kraj ponovno navesti da smo samo povezali službene parlamentarne podatke o napadima nožem i demografiju. Ništa više ništa manje.

5 4 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
1 Comment
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
flooring
12 dani prije

I do believe all the ideas youve presented for your post They are really convincing and will certainly work Nonetheless the posts are too short for novices May just you please lengthen them a little from subsequent time Thanks for the post

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina