Vojni planovi

  Ukrajinsko-američke vojne planove protiv Rusije su nepoznate osobe pustile u javnost. Zavisno od interpretacija ti vojni planovi su istini ili lažni, a što je istina će se tek kasnije otkriti.

  Do sada su u javnosti, na društvenim mrežama završile dvije skupine tajnih dokumenata. Time želimo konstatirati da su oni pušteni u javnost u dvije različite hrpe.

  Najzanimljiviji dokumenti prvobitno pušteni u javnost imaju oznaku vojne tajne i datum 1 ožujak 2023. Riječ je najvjerojatnije o dokumentima koji su bili pripremljeni za sastanak američkog i ukrajinskog vojnog vrha u Njemačkoj. Taj sastanak se održao 02 ožujka pa zbog toga na jednom od dokumenata piše Status rata na datum 01 ožujak 2023.

  U dokumentima se pored ostalog navodi stanje ukrajinskih vojnih jedinica s njihovim zadacima. U dokumentima se spominje postojanje 9 ukrajinskih brigada (sveukupno 45 000 vojnika) koje obučava i opremljuje SAD. 6 od tih brigada će biti spremne za ratne operacije 31 ožujka, a ostalih 3 do 30 travnja.

  Opremu tih elitnih ukrajinskih brigada treba činiti 250 tenkova i 350 primjeraka mehaniziranih vozila. Nužno je nam ovdje inače navesti da postoje još 3 elitne brigade (15 000 vojnika), ali oni ne prolaze kroz američku obuku.

  Ova prva hrpa američkih tajnih vojnih dokumenata je bila puštena na društvene mreže u ožujku, dok je druga puštena na Veliki petak. Druga skupina dokumenata koja biva puštena u javnost je štetna za SAD zbog vrste oznaka tajnosti. Dio dokumenata ima oznaku tajnosti + oznaku da se ne smiju nikada pokazati drugim državama.

  Konkretno tu oznaku ima dokument o protuzračnoj obrani Ukrajine. Drugi dokumenti vezani s Ukrajinom govore o snazi ukrajinskih vojnih snaga, očekivane dostave zapadnog oružja i slično.

  Osim Ukrajine druga hrpa tajnih dokumenata puštenih u javnost se bavi Kinom, Pacifikom, terorizmom i slično. Službena pozicija Pentagona je da traže „izdajnika” koji je dokumente prepustio Rusima i/ili ih pustio u javnost.

  Za razliku od SAD-a koji traži osobe što su pustili ove dokumenta u javnost Ukrajina izjavljuje da su oni lažni. Službena pozicija Ukrajine biva da Rusija puštanjem lažnih dokumenata u javnost pokušava blokirati ukrajinsku proljetnu ofenzivu.

  Red je istovremeno spomenuti rusku dilemu, a ona nas vraća na Ian Fleminga. Većina Vas zna da je Ian Fleming tvorac Jamesa Bonda, ali ne zna njegovu ulogu u Drugom svjetskom ratu.

  On je 1943 godine bio idejni tvorac Operacije Mincemeat. Riječ je bila o obavještajnoj operaciji s ciljem prevare Hitlera i Musolinija po pitanju invazije Europe. Nakon oslobađanja Tunisa svima biva očito da će američko-britanski sljedeći cilj biti Sicilija.

  Cilj operacije Mincemeat biva uvjeriti nacističkog vođu da saveznici neće napasti na Siciliji nego na Sardiniji i u Grčkoj. Zbog toga je stvoren čovjek koji nikada nije postojao čije tijelo zajedno s dokumentima otkrivaju Njemci. Rezultat ove operacije biva Hitlerovo vjerovanje da će se saveznici iskrcati u Grčkoj i na Sardiniji.

  Nužno je za kraj još napomenuti da SAD ne osporava istinitost tih dokumenata. Zbog toga ove dane u Moskvi trebaju odlučiti da li je riječ o potpuno istinitim planovima ili novoj Operaciji Mincemeat. Sigurni smo da ih to sada izluđuje !?

5 2 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
1 Comment
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…]   Tim podacima red je dodati i pripremu Ukrajinskih vojnika na ofenzivu. Kada to govorimo ciljamo na 9 ukrajinskih brigada (45 000 vojnika) koje je opremio i trenirao SAD kako bi bili spremni na ofenzi…. […]

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina