Veliki Brat

  Sada imamo službenu potvrdu da je veliki brat stigao. Ranije smo govorili kako različiti pretraživači daje različite rezultate zavisno kojoj državi odgovaraju, a danas smo dobili ultimativni dokaz manipulacija.

  Dana 24 lipnja 2023 godine u SAD je izbila afera koja potresa tamošnje medije i javnost. Na žalost građanima Europe je zabranjeno išta o tome znati jer je tako odlučio veliki brat, jer su tako odlučili Google i Europska unija. Zbog toga očekujemo da će i ovaj tekst biti „blokiran” na Facebook jer se ne smiju poticati bijeli europski ekstremisti.

  Ta priča u SAD počinje s New York Pride okupljanjem na kojemu su članovi LGBT zajednice vikali: „Mi smo queer i mi dolazimo po vašu djecu”. Kratak snimak povorke s tim povikom je uzbudio SAD nakon čega su svi mediji i političari reagirali. Među ostalima u raspravu je uletio i predsjednički kandidat Ron de Santis s svojim komentarom, a to su neupitno učinili i drugi.

  U skladu s tim mi smo u Google napisali: we are coming for your kids desantis. Rezultat koji smo dobili je potvrdio naše sumnje. Na prvoj stranici google odgovora 29.06. nismo dobili niti jedan link koji ukazuje na taj povik i reakciju deSantisa (slika). S druge strane Yandex pretraživač koji ne surađuje niti s EU niti s SAD nam je na prvoj stranici dao sve ispravne linkove. Riječ je o 14 linkova koji govore o New York Pride događaju i reakcijama. Ponovno ćemo naglasiti da je Google dao 0 točnih linkova !?

  Pošto nam je cilj prije svega biti pošteni u svojim tekstovima nužno biva naglasiti da Google daje i ispravne linkove. Ako u njega napišemo we are coming for your kids Google nam dava 7 „ispravnih” odgovora koji prije svega objašnjavaju da oni u stvarnosti ne dolaze po djecu. To nam u odgovorima objašnjavaju NBCnews portal i članovi LGBT zajednice. To su odgovori koje dobivamo na prvoj stranici Google pretraživača.

  U tekstu na portalu NBCnews nam se objašnjava da su konzervativci taj povik izvukli iz konteksta. Drugim riječima na New York Pride LGBT aktivisti uvijek uzvikuju najgore stereotipe koje u njihovom smjeru bacaju tradicionalisti.

  Inače LGBT aktivisti govore da je riječ o poviku koji se često upotrebljavao, ali problem s tim biva da je riječ o laži. Taj pojam mi dolazimo po vašu djecu se prvi put pojavio 2021 godine što nam sve govori.

  Mogli bi o ovoj politici govoriti do beskraja s bezbroj izvora počevši od konzervativne Heritage fundacije, preko djelatnika u Američkom Kongresu pa do Washington Examinera, ali to nema smisla.

  To nema smisla jer smo danas govorili o tome kako Google manipulira i cenzurira podacima. Nužno je ponovno naglasiti kako on to ne radi samostalno. Google to ne radi samostalno pošto kao i druge tehnološke kompanije poštuje režime gdje posluje. Drugim riječima on propagira vrijednosti koje od njega režimi i traže. 

  Ukratko država, u našem konkretnom slučaju Europska unija je Veliki brat koji određuje što će nam Google pustiti. On ujedno ukazuje u kojem smjeru trebaju putovati vijesti jer nitko ne želi da građani dobiju dezinformacije iz pogrešnih izvora !?

5 1 vote
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina