Transrodna revolucija

  Dok se kod nas na Balkanu početkom ove godine počela voditi Me Too kampanja u zapadnom svijetu smo po ovom pitanju već došli u fazu revolucije koja jede svoju djece.

  Proteklih dana svi smo primjetili početak koordinirane Me Too kampanje na Balkanu. Nema nikakve veze da li govorimo o slučajevima u Grčkoj, Sloveniji, Srbiji ili Hrvatskoj. Na kraju krajeva i sami domaći mediji govore o regionalnom Me Too pokretu pa nam nema smisla ništa drugoga o ovome navoditi.

  Me too pokret u realnosti nastaje kao posljednji PR pokušaj blokiranja izbora Donalda Trumpa. Približno točno mjesec dana prije predsjedničkih izbora 2016 godine u javnosti se pojavila njegova snimljena problematična izjava o ženama što će kasnije biti korišteno za Me Too pokret. Pokret koji je nastao navodno s ciljem zaštita žena je na kraju po studijama iz 2019 njima samo doveo do pogoršavanja njihovog statusa kao i međuljudskih odnosa.

  Iako je znači s opravdanim razlozima došlo do gušenja Me Too pokreta na zapadu situacija se nije poboljšala pošto moderna crvena garda koja terorizira građane ne može stati s forsiranjem kulturne revolucije. Na novom udaru profesionalnih revolucionara sada su se neupitno našle žene pošto je on usmjeren prema transrodnoj revoluciji.

  U određenom smislu to novo vrijeme je započelo izborom Josepha Bidena za predsjednika SAD-a koji za svog pomoćnika ministra zdravlja bira transrodnu Rachel Levine. Mi ćemo ovdje samo konstatirati kako je politička karijera Rachel poletila tek kada je postala transrodna pa da li je riječ o novoj Pocahontas ili ne znaju samo najbliži.

  Nakon ove odluke novog američkog predsjednika stigla je i ona po kojoj se dječaci moraju natjecati u sportu s djevojčicama ako kažu da su transrodni, da se oni osjećaju djevojčicama. Po Bidenovom naređenju edukacijske ustanove koje to ne dopuste će izgubiti pravo na državno financiranje. Donoseći ovu odluku novi predsjednik se pozvao na presudu Vrhovnog suda iz 2020 godine koju je interpretirao na svoj način pa je vrlo vjerojatno protuustavna. Po riječima olimpijske trenerice Linde Blade tom odlukom je nova administracija praktički uništila ženski sport dopuštajući da se neupitno fizički jači biološki dječaci natječu u ženskim kategorijama.

  Dok ove odluke u SAD ukazuju na transrodnu revoluciju vođenu iz Bijele kuće u Europskoj uniji se vode borbe po istom pitanju. Trenučno se najžešći rat vodi u Španjolskoj između tamošnjih transrodnih organizacija podržanih od lijeve vlade i feminističkih organizacija na čelu kojih stoji Feministička partija.

  U Španjolskoj se trenutačno na vlasti nalazi lijevica pod utjecajem ekstremno lijevih stranaka koje insistiraju ne na dizanju životnog standarda nego na donošenju novog transrodnog zakona. Po transrodnom zakonu koji treba biti donesen osoba će se moći samodeklarirati kao transrodna ili transseksualna i to će biti to. U osnovi cilj je potpuno zamjeniti spol rodom kao što je već učinjeno u Kataloniji gdje biološki muškarac može ući u sklonište žena koje se tamo skrivaju od obiteljskog nasilja. Feminističke udruge se tim zakonskim promjenama najvatrenije protive pa se po ovom pitanju u Španjolskoj danas ratuje.

  Za kraj spominjanja transrodne revolucije u Europi ovdje ćemo još samo spomenuti transrodnu pomoćnicu belgijskog premijera Petru de Sutter. Zapadni mediji su jednostavno glorificirali trenutak kada je ona u listopadu 2020 godine postavljena na svoju današnju poziciju pošto je sve prošlo bez ikakvih protesta.

  Sve u svemu dok se mi na Balkanu zabavljamo s Me Too pokretom na zapadu su zauzeti transrodnom revolucijom. Kako se stvari kreću ova revolucija će kod nas doći negdje 2024 godine pa je možda pravi trenutak da se neki naš neuspješni političar proglasi ženom kako bi postao ministar poslije sljedećih izbora ?

5 1 vote
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
1 Comment
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
2 godine prije

[…] Transrodna revolucija […]

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina