Smrt Osame bin Ladena

  Smrt Osame bin Ladena je jedan od osnovnih razloga zašto se osobe u muslimanskim državama odbijaju cijepiti. U skladu s tim nužno je danas napisati „novu bolju povijest” ovog ubojstva. Prvi primjeri te nove bolje povijesti upravo ovih dana izlaze u medijima !?

  Službenu biografiju Osame bin Ladena svi znamo. Rodio se 1957 godine u bogatoj saudijskog obitelji i već 1979 godine odlazi u Afganistan kako bi se borio protiv neprijatelja SSSR-a. To je bilo doba kada je sovjetska vojska ušla u Afganistan i tamo zamjenila jednu komunističku vladu pred padom drugom. U pravom smislu riječi to je bila okupacija Afganistana.

  Osama bin Laden je na početku karijere navodno bio jedan od posrednika između mudžahedina i Saudijska Arabije. Kada se deset godina kasnije vratio u Saudijsku Arabiju on je bio dočekan kao jedan od heroja svetog rata. Kako nije bio u stanju mirovati već sljedeće, 1990 godine otvoreno i vatreno kritizira vladu Saudijske Arabije. To je dovelo do njegovog izgnanstva prvo u Afganistan, a potom u Sudan.

  Kako to nije zaustavilo njegove kritike vlade ona je prisilila obitelj da mu ukine plaću od 7 milijuna dolara godišnje. Na kraju je tijekom tajnih diplomatskih pregovorima Sudan 1996 izbacio Osame bin Ladena u Afganistan. Nakon ovog, novog za njega neugodnog događaja on u kolovozu 1996 objavljuje rat SAD-u.

  Taj njegov osobni rat će 2001 rezultirati terorističkim napadom na SAD 11 rujna 2001 godine. Američka reakcija na taj napad je bila invazija Afganistana iz kojeg je Osama upravljao svojom organizacijom. Nakon američke okupacija Afganistana Osama bin Laden se bio preselio u Pakistan.

  Poslije 3 godina neprekidnog seljenja po Pakistanu najtraženiji čovjek svijeta se bio smjestio u gradu Abbotabad (slika). Tamo će živjeti s obitelji između 2005 i 2011 godine.

  Sjedinjene Američke Države koje su ga lovile su u međuvremenu našle grad, pokrajinu gdje se on nalazi, ali ne i njega. Kako je SAD imao DNK njegove sestre odlučili su pomoću njega otkriti poziciju Obame.

  To je učinjeno provođenjem lažnog cijepljenja djece protiv hepatitisa B. Ideja je bila da se tijekom besplatnog cijepljenja od djece uzima DNK s ciljem otkrivanja ako im je otac Osama. Operacija službeno govoreći nije uspjela, a da li je u stvarnosti nitko ne zna. Jedino se s sigurnošću zna da je doktora koji je provodio lažna cijepljenja bio uhitio Pakistan.

  Nakon ove vijesti svatko će razumjeti zašto Pakistanci više ne vjeruju cjepljenju. CIA je službeno obećala da više neće provoditi kampanje cijepljenja u svrhu prikupljanja obavještajnih podataka,ali… Da li itko razuman može vjerovati takvim obećanjima ?

  Kako ovo obećanje očito nije upalilo prešlo se na pisanje druge novije i ljepše povijesti. Nova povijest o ubojstvu Osame bin Ladena nam tako govori da je ubijen jer su mu žene na otvorenom sušile rublje. Kojoj verzije povijesti Vi više vjerujete ?

  Ovo nam predstavlja pa gotovo smješni pokušaj izmjene povijesti kako bi se podigla popularnost cijepljenja. Stvarno treba malo bolje razmisliti što je u glavama onih koji puštaju takve spinove !?

0 0 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina