Orbanov govor o stanju nacije

  Danas nemamo namjeru prevoditi Orbanov govor o stanju nacije nego ćemo govoriti o prije svega skandalu koji potresa ovu državu. Riječ je o skandalu o kojem se zbog neugodnosti još uvijek ne govori izvan Mađarske.

  U svom govoru Orban navodi da je Mađarska prestala idealizirati Zapad, riješila se stranih dugova i promjenila mišljenje o djeci. Po njemu Mađari danas znaju da djeca više nisu teret nego sreća.

  Dalje u govoru on navodi kako je na prošlogodišnjim izborima uvjerljivo porazio ujedinjenu opoziciju i Soroša. To je postigao jer treba imati dušu, treba imati srce, ljubav prema domovini za pobjedu.

  Za trenutačnu inflaciju i gospodarske probleme u Mađarskoj Orban je optužio štetu koje sankcije nanose Budimpešti. Ruske sankcije su navodno Mađarsku prošle godine koštale 10 milijardi dolara !?

  Na kraju je u govoru spomenuo i seks skandal koji trenutačno potresa Mađarsku. Kako bi mi u Hrvatskoj rekli taj skandal je vladi došao kao budali šamar.

  Možemo sada ovdje stvarno naći bezbrojne medijske tekstove o nemoralnim seksualnim odnosima učitelja i učenika. Potpuno nevažno biva da li je „agresor” osoba muškog ili ženskog spola pošto je riječ o igrama moći, a ne spola. Kao primjer toga možemo navesti učitelja koji je prošlu godinu osuđen zbog protuzakonitog seksa s učenicom ili učiteljice s učenikom.

  Nakon što smo to naveli riječ je sada spomenuti i seks skandal koji potresa Mađarsku. U centru ovog skandala se našao 39 godina stari učitelj LGBT orjentacije koji se u videu hvali seksualnim odnosom s 15 godišnjim učenikom. Objašnjavajući sve što se dogodilo učitelj navodi da je on efebofil ili drugim riječima osoba koja voli seks s osobama između 15 i 19 godina starosti.

  Riječ je inače o učitelju koji je sudjelovao možda čak i u organiziranju profesorskih demonstracijama protiv Orbana,a ujedno se bavi i LGBT aktivizmom. Zbog toga je cijela afera Orbanu došla kao u najljepšim snovima.

  Od trenutka izbijanja afere učitelj nikada nije opovrgnuo da je on snimio taj video i ujedno tvrdi da on nije kriv za zločin. Po njemu on nije kriv za zločin pošto je u Mađarskoj potpuno zakonito imati seksualni odnos s tinejdžerom koji ima 15 godina.

  Kada je napokon skužio da se govori o ozbiljnim stvarima on izjavljuje da će ga na sudu braniti Amnesty International, sindikat učitelja, Udruge za ljudska prava…

  U određenom smislu ta njegova izjava je po nama ukazala na potpunu paniku i nepoznavanje realnosti. Nakon što je sve izašlo u javnost kao i činjenica da je učitelj dobio otkaz zbog seksa s učenikom svi su počeli bježati od njega. Sindikat učitelja je čak izašao s izjavom da su pomislili pokrenuti sudski proces protiv učitelja jer ih je lažnom izjavom pokušao uvući u slučaj.

  Iz perspektive sindikata profesora ova priča završava 20 veljače 2023 kada sindikat izjavljuje „mi nikada ne branimo pedofile”. Na kraju nužno nam je naglasiti da LGBT učitelj neće završiti u zatvoru pošto kao što je on izjavio nije protuzakonito imati seks s 15 godina starim tinejdžerom.

  Zahvaljujući ovom slučaju Orbanova vlada će dobiti otvorene ruke za „obračun” s profesorima koji redovno demonstriraju. Drugi plus za vladu biva ne samo dokaz da su bili u pravu po pitanju LGBT zakona nego i dokaz da ga treba dodatno ojačati.

  Sve u svemu ovaj slučaj je savršeno legao Viktoru Orbanu u ruke, pa je zbog toga i završio u govoru o stanju nacije !?

4.2 5 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina