Njemačka migrantska politika

  Njemački kancelar Olaf Scholz kada razmišlja o svojoj popularnosti se već duže vremena tješi da gore ne može. Na svoju žalost on otkriva da ipak može,a sadašnji razlog za to je Njemačka migrantska politika.

 Govoriti o ovoj politici,a ne spominjati otvaranje granica migrantima koje je nametnula Merkel bi bio grijeh. 25.05.2015. u 04:30 Njemačka je službeno bila otvorila svoja vrata svim migrantima i držala ih otvorenima bez obzira na sve proteste. Na sastanku održanom u CDU gotovo mjesec kasnije Merkel je vikala, branila svoje pozicije, a ako hoćeš biti u fotelji moraš ju slušati pa…

  Istovremeno je SPD kojim danas vlada Scholz, a tada Sigmar najvatrenije vikao protiv primanja migranata. On je govorio da primanje velikog broja migranata iz drugih kultura neće proći bez konflikta, socijalnih i društvenih tenzija.

  Po preuzimanju vlasti u koaliciji s Zelenima i FPD-om 2021. SPD je odlučio potpuno promjeniti tu svoju politiku. Kako svi govore prije svega o ilegalnim migrantima za razliku od onih koji legalno ulaze vlada odlučuje lažiranjem podataka otvoriti njemačke granice.

  Konkretno donesena je odluka da se osobama iz muslimanskih država koje s lažnom putovnicom zatraže vizu ona i uruči. Riječ je o prevari dovoženja kriminalaca u Njemačku koju pa baš i nije moguće sakriti.

  To nije moguće sakriti pošto migranti potom s tim lažnim putovnicama trebaju doći na policiju koja lažnjake odmah otkrije. Iako ih otkrije djelatnim osobama nije preporučljivo o tome govoriti. Dokaz toga nam je slučaj iz prošle godine kada bivši policajac diže kaznenu tužbu protiv dužnosnika ministarstva vanjskih poslova Njemačke koji su stavljali vize na lažne afganistanske putovnice.

  Riječ je bila o potvrđenoj, istinitoj tužbi koju potom počinje istraživati tamošnje pravosuđe. Ove godine se priča ponavlja samo je nepoznato ime i radno mjesto osobe koja ih je ovaj put prijavila. Znači ponovno biva otkriveno da su dužnosnici ministarstva vanjskih poslova izdavali vize na lažne putovnice.

  Reagirajući na ova otkrića Njemačka vlada i ministarstvo vanjskih poslova tvrde da su vize izdavali „kriminalci” koji rade u ministarstvu vanjskih poslova. Oni tvrde da njihova politika nije izdavanje viza na lažne putovnice i slične radnje,ali tu ih poklapa priča Muhameda G.

  Riječ je o državljaninu Pakistana koji dobiva vizu za Njemačku na lažnoj putovnici Afganistana. Povodom ovog slučaja se konkretno navode instrukcije ministarstva vanjskih poslova da se izda viza bez obzira na lažnu putovnicu.

  To je bila službena politika Scholzove vlade,a onda su došla ubojstva koja počinjavaju migranti. Prvo je bilo ubojstvo policajca, a potom su se dogodila još 3 slična incidenta koja su migranti u Njemačkoj slavili na društvenim mrežama.

  Nakon tih incidenata kancelar Scholz najavljuje da će početi protjerivati migrante koji su počinili kaznena djela pa makar su oni iz Afganistana ili Sirije. Riječ je o zanimljivom političkom obećanju koje nije u stanju provesti. To govorimo pošto će on na vlasti biti još godinu dana,a to je nedovoljno vrijeme za donijeti zakon i poraziti sudske tužbe protiv njega.

  Sve u svemu Njemačka migrantska politika sadašnje vlade su otvorena vrata svi kriminalcima. Govorimo kriminalcima jer osoba koja krivotvori putovnici ili koristi krivotvorenu putovnicu je kriminalac. Ako ne vjerujete u to upitajte se koja je kazna za krivotvorenje hrvatske ili njemačke putovnice ?

5 5 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina