Latinx

  Latinx je pojam koji liberali zajedno s takozvanim progresivnim medijima žele nametnuti svoj latino populaciji u SAD. Taj pojam je iznimno nepopularan među osobama na koje se treba odnositi, ali to je za liberale nevažno.

  Osobe podrijetlom iz Latinske amerike koje žive u SAD mi nazivamo Hispanoamerikanci ili Latinoamerikanci. Taj pojam je u naš riječnik došao iz SAD gdje se svim još uvijek manjinama lijepe slične definicije. Skraćeno ove stanovnike se zove Latino ili Hispanci.

  Pojam Latino se najčešće koristi za sve Hispance u SAD, iako se za žene nekada koristi i pojam Latina. Kako bi se prestali koristiti ti pojmovi liberali su poludjeli za spolno neutralnim pojmom Latinx.

  Riječ, pojam Latinx se prvi put počeo koristiti u LGBT zajednici SAD-a. Možemo slobodno reći da se ovaj pojam tamo tiho koristio do početka predsjedničke izborne kampanje Trumpa. Drugim riječima pojam Latinx se počeo češće koristiti tek 2015 godine nakon čega su ga ljevičari, liberali i Demokratska stranka odlučili svima nametnuti.

  Epicentar ovog ludila se nalazi među takozvanim stručnjacima, na faktultetima. Sve je bilo započelo na Columbia University, a onda je došao Princeton i drugi… U određenom smislu ovaj pojam je postao dogma na američkim fakultetima.

  Sada kada smo pokazali koliko je on postao popularan red je reći koliko ga sama Latino populacija voli. Puno preciznije bi bilo reći da je ona ujedinjena u mržnji prema njemu i to nikome nije tajna.

  Ispitivanje javnog mijenja provedeno od strane liberalne udruge u travnju 2019 je ukazalo da Hispanci mrze ovaj pojam. 44 % njih je bilo navelo da žele da ih se naziva Hispanac, 24 % Latino, 11 % Kubanac/Meksikanac/…, 7 % Amerikanac, 5 % Chicano i samo 2 % Latinx. Ova mržnja stanovnika na koje bi se trebao odnositi pojam je iznenadila ispitivače javnog mijenja.

  Svi znamo da je definicija ludila ponavljati ponovno i ponovno neku stvar i očekivati različiti rezultat. To ujedno znači da je u međuvremeno provedeno bezbroj sličnih ispitivanja javnog mijenja i rezultat je bio identičan. U vremenski posljednjem od njih i dalje samo 2 % Hispanaca podržava ovaj pojam dok njih 40 % on vrijeđa.

   Dok se sve analize bave zašto tako malo Hispanaca podržava ovaj pojam niti jedna se ne usudi spomenuti suprotno. Niti jedna analiza ne želi navesti zašto ga 2 ili možda čak 3 % Hispanaca podržava. Kao što smo rekli ovaj pojam je nastao u LGBT zajednici,a mogli bi navesti da je samo u njoj i opstao. Državna američka studija nam govori da se 1.6 % Amerikanaca definira kao pripadnik LGBT zajednice, a njih 0.7 kao biseksual.

  Tako smo na kraju došli do onih 2-3 % onih Hispanaca koji podržavaju ovaj pojam. Državna studija koju smo naveli je stara 7-8 godina pa je u međuvremenu došlo do porasta LGBT populacije u SAD. U skladu s tim možemo staviti znak jednakosti između podrške pojmu Latinx i veličine LGBT populacije.

  To je neugodna istina koju nitko ne želi spomenuti. Ona druga istina o kojoj se sada priča u Demokratskoj stranci je omraženost pojma Latinx. Svi Demokrati su upozoreni da ne korist ovaj pojam pošto je omražen u Hispano zajednici. Njihovi izborni stratezi vrlo dobro znaju da Hispano populacija predstavlja budućnost. Oni vrlo dobro znaju da će ova populacija odrediti sljedećeg predsjednika SAD-a !?

5 4 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina