Jordan Henderson

  Engleski reprezentativac Jordan Henderson je bio „ikona” zapadne LGBT zajednice. On je to postao zbog svoje važnosti za englesku nogometnu reprezentaciju i javne podrške LGBT-u.

  U današnje internet doba Hendersonova karijera se odvijala pred očima svjetske nogometne javnosti koja prati i pamti njegov svaki korak. Početkom 2013 godine on biva proglašen igračem godine Engleske ispod 21 godine. Inače u vrijeme dobivanja ove nagrade on ima 23 godine pa je već prešao iz mlade u seniorsku reprezentaciju Engleske tako da nagrada…

  Tijekom svoje dosadašnje seniorske karijere on je u posljednjih 10 godina sudjelovao na svim nogometnim prvenstvima na kojima je Engleska sudjelovala. Konkretno on igrao je na Euro 2012, FIFA 2014, Euro 2016, FIFA 2018, Euro 2020 i FIFA 2022 što nam govori da on ima status nogometne ikone u Velikoj Britaniji.

  Govoreći o osobnom životu dovoljno biva konstatirati da Jordan Henderson ima tradicionalnu obitelj. Time želimo reći da je oženjen i ima troje djece.

  Zbog tog obiteljskog dijela neobično zvuči da je postao LGBT ikonom, ali riječ je na kraju krajeva o njihovom izboru. Henderson je postao LGBT ikona zbog svojih izjava o podršci LGBT osobama. Po našem mišljenju riječ je bila o akciji koju je dogovorio s proLGBT „nevladinim” udrugama, ali to biva nevažno. Sve u svemu zbog tih svojih izjava on postaje finalist britanskih LGBT nagrada 2021 godine.

  Nakon tih nagrada i slavljenja Jordana Hendersona dolazimo u 2023 godinu kada odlučuje igrati nogomet u Saudijskoj Arabiji. Kako je riječ o državi koja u pravom smislu te riječi pogubljuje LGBT osobe njihove udruge su ostale u šoku. Oni se otvoreno pitaju kako se dogodilo da je naša ikona prešla na tamnu stranu ?

  Naš odgovor bi glasio on nikada nije bio vaš. Njegov privatni život jasno ukazuje da nije član LGBT zajednice, a riječi su jeftine. Režimi, zapadni režimo traže da obožavamo LGBT osobe i migrante pa oni koji žele uspjeti ih na jeziku obožavaju. Oni u stvarnosti vjeruju u te ideale isto tako kao što su komunisti 1980tih vjerovali u komunizam. Ukratko oni se klanjaju ikonografiju u koju uopće ne vjeruju jer to režim traži od njih.

  To nam u određenom smislu govori Phil Mickelson koji je proveo 700 tjedana u svjetskom TOP 10 golfa. On prilično jasno govori da je izabrao LIV Golf organizaciju zbog saudijskog novca. Istovremeno Mickelson govori kako je svjestan svih zločina Saudijske Arabije od ubojstva novinara, do užasnih ljudskih prava i pogubljenja homoseksualaca, ali… To ali predstavlja da je, da će LIV golf organizacija postati zahvaljujući saudijskom novca najmoćnija na svijetu ćime priča završava.

  Između njih i velikog broja zagovornika migranata i multikulturalizma nema velike razlike. Riječ je o osobama koje licemjerno podržavaju stvaranje multikulturalnog društva dok istovremeno govore: „multikulturalno društvo neće biti rađeno na leđima moje kćeri”. Ukratko riječ je o osobama koje traže gradnju multikulturalnog društva na leđima tuđih kćerki čime je sve rečeno.

  Onaj tko želi biti uspješan u današnjem svijetu treba vikati parole koje režim traži i koje režim podržava/financira. To predstavlja osnovno pravilo koje je vredilo prije 2000 godina, vrijedi danas, a vrediti će i koliko čovječanstvo bude postojalo.

  Svi znamo smo svjesni toga da su licemjerne osobe i one koje se okreću kako vjetar puše najuspješnije. To je tajna koju svi znaju samo što neki imaju dovoljno morala i protesta u sebi da se ne okreću kako vjetar puše. Njihovu sudbinu mi isto tako svi znamo !?

0 0 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina