miss-Germany-2020

Izbor za Miss je postao sprdnja

Jedna od neupitnih stvari za veliku većinu običnih stanovnika predstavlja gledanje kako progresivci uništavaju sve što je nama bilo drago i zanimljivo jer sami nisu u stanju ništa novoga, ništa originalnoga stvoriti. Nema veze da li ćemo mi govoriti o našem društvu, našim filmovima ili čak i o izboru za Miss.

Izbor za Miss Hrvatske je realno za stariju generaciju bio uništen još 1998 godine kada su uspjeli u jednoj godini izabrati dvije Miss,a to svi ćemo se složiti stvarno treba znati. Dok se tako uništavanje natjecanja za Miss u Hrvatskoj za dio Hrvata dogodio kroz jednu kratku i žestoku traumu uništavanje u drugim zapadnim državama se događa postepeno putem nametanja progresivnih vrijednosti. Ako pogledamo zapadne medije kao na primjer New York Times otkriti ćemo kako oni slave činjenicu da su 2019 godine crnkinje izabrane kao najljepše na raznim američkim i svjetskih izborima ljepote. To za New York Times predstavlja pobjedu protiv rasizma iako u stvarnosti predstavlja najobičniji rasizam jer se u tome potpuno ignorira ako ništa drugo ljepota pripadnika žute i bijele rase.

Realno govoreći izbor za Miss Sjedinjenih američkih država se nalazi već više godina u terminalnoj fazi koju je dodatno pojačalo nametanje progresivnih vrijednosti. Nakon što je Donaldu Trumpu oduzeto organiziranje Miss 2015 godine u načinu funkcioniranja izbora dolazi do promjena. Prije svih tih promjena, znači posljednje „normalne godine” izbora za Miss, 2014 godine 5.6 milijuna gledatelja je bilo prikovano za male ekrane. Od tada do danas broj gledatelja se smanjio na 2.96 milijuna, a sada ćemo pogledati zašto.

Prva od bezbroj promjena biva sudjelovanje u izboru prve otvoreno LGBT kandidatkinje. Voditelji izbora su mislili da je to nekome važno,a na kraju je ispalo da je cilj gledatelja bio prije svega promatrati ljepotu i ne zamarati se seksualnom orjentacijom natjecateljica. Nakon tog neuspjeha organizacija je odlučila na mjesto direktora postaviti žene koje donose odluku da missice više neće hodati u kupaćim kostimima i da će 50 % bodova kandidatkinje dobiti na osnovu svog talenta. Rezultat je bio pad gledanosti, izbacivanja 4 američke savezne države iz natjecanja za miss i opomena pred isključenje za 15 drugih saveznih država. Prošlu godinu između zaraćenih frakcija u organizaciju za Miss SAD-a je sklopljen mir, ali gledanost je gotovo 50 % manja nego što je bila samo 5 godina ranije. U pokušaju dizanja rejtinga najavljeno je da će na izboru za Miss 2020 sudjelovati otvoreno biseksualna kandidatkinja. Riječ je o tipičnom progresivnom sranju koje će dignuti rejting ili preciznije govoreći smanjiti ga isto onoliko koliko je to bila uspjela prva otvoreno LGBT kandidatkinja.

Vrativši se u Europu prvo što upada u oči je prodor progresivnih vrijednosti i u Europi. Kopirajući praktički potpuno američki izbor za Miss kandidatkinje nisu hodale u kupaćim kostimima, dok su za najljepšu na izboru ljepote glasovale samo žene. To se vjerojatno temeljilo na progresivnom razmišljanju da samo žene mogu procjeniti ljepotu žena. Finalni rezultat je bio izbor 35 godina stare Leonie von Hase za Miss Njemačke.

Gledajući promjene u izboru za Miss nitko se onda ne treba iznenaditi zbog pada broj gledanosti i potpunog ignoriranja izbora za Miss.

0 0 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina