Holocaust memorial day Trust

  U svibnju 2005 godine vlada Velike Britanije je osnovala udrugu za obilježavanje Holokausta. Riječ je o organizaciji imena Holocaust Memorial Day Trust koja bi trebala održavati spomen na užase holokausta.

  Za one koji to još uvijek ne znaju pozicija bloga Hladna istina po pitanju Holokausta je vrlo jasna. Ne postoji veći zločin koji neka država može počiniti od ubijanja vlastitih državljana na osnovu krvnih zrnaca. U skladu s tim Holokaust je nezamislivi zločin koji su počinili nacisti, koji je počinila demokratski izabrana vlada Njemačke.

  Danas spominjemo Holocaust Memorial Day jer je tamošnja državna organizacija koja ga treba obilježavati „poludjela”. Dobro, dobro ne baš poludjela nego otišla u potpuno woke smjeru. Ako pratite „tradicionalne” medije ili googlate podatke nećete naći ništa kontroverznog, ali ako gledate medije židovske zajednice…

  Ukratko Holocaust Memorial Day Trust je osnovan 2005 u cilju podrške danu sjećanja na Holokaust. Time bi trebalo biti sve rečeno, ali to tako baš i ne ispadne. Kako je to ispalo u stvarnosti nam govori The Jewish Chronicle. Prije nego što ga citiramo red je navesti da Holokaust spomenik u Londonu još uvijek nije izgrađen iako je on temeljni zadatak ove državne organizacije.

Zbog toga nam Jewish Chronicle govori s užasom o grafičkom prikazu rješenja spomenika prikazanom u siječnju 2023 godine:

Njegova 23 odjeljka govorila su o „genocidima” u Ruandi, Bosni, Kambodži i Darfuru, o „nacističkom progonu gay osoba” i o „ljudima koji su progonjeni samo zato što su bili obični ljudi koji su pripadali određenoj skupini”.

  Potom se u prezentaciji kako će spomenik izgledati kada bude jednog lijepog dana izgrađen („gradi” se od 2005) govori:

 „arhitekt spomenika rekao je da je predvidio mjesto za obilježavanje ubojstva šest milijuna Židova, Roma i “svih žrtava nacističkog progona” i da se razmisli o “ubojstvu milijuna Kambodžanaca od strane Pol Potova režima, milijunima pobijenih Ruanđana i tisućama muslimanskih muškaraca i dječaka ubijenih u Bosni”.

  Kakve veze imaju genocidi u Kambodži, Bosni i Hercegovini i Ruandi s Holokaustom vjerujatno zna samo woke uprava ove udruge. Ima li uopće smisla ovdje navoditi zašto je Židovska zajednica užasnuta ovim projektom i zašto se 82 % Židova njemu protivi ?

  Inače ovogodišnji debakl u britanskom obilježavanju Holokausta nije došao iz vedra neba. On je u određenom smislu bio očekivan kada gledamo prošle aktivnosti ove udruge. Ona se u vlastitoj publikaciji hvali svojim woke radnjama i blago govoreći neobičnim potezima.

  Tako je na primjer direktor ove organizacije pozvao Židovsku zajednicu da podrži Ujgure u Kini. Riječ je inače o onim Ujgurima nad kojima Kina navodno provodi genocid. Potom se HMD hvali svojim filmom o genocidu u Kambodži i obilježavanju 27 godina genocida u Ruandi. Red je spomenuti i njihovu samohvalu o bosanskom muslimanu koji je preživio genocid u BiH i o tome govorio u muslimanskoj školi.

  Vjerojatno samo djelatnici Holocaust Memorial Day Trusta znaju kakve veze imaju genocid u Sudanu, Ruandi, Kambodži, BiH s Holokaustom. Nitko normalan to ne zna, a vlada Velike Britanije bi da ima muda ukinula ovu organizaciju.

4 1 vote
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina