Hellena Dalli nije kriva

  Hellena Dalli nije kriva za pokušaj ukidanja Božića u Europskoj uniji. Ova komesarka Europske unije samo obavlja posao koji joj je dodjeljen. Ništa više ništa manje.

  Rat europskih ili preciznije zapadnih liberalnih institucija protiv kršćanstva otvoreno traje već 15 godina. Nama predstavlja misteriju kako osobe koje su odrasle u sadašnjem sistemu i zahvaljujući njemu stekle bogatstvo/moć mogu toliko mrziti taj sistem i svoje društvo. Vjerojatno Gorbačov zna odgovor na ovo pitanje, ali u stvarnosti on nam je nepotreban.

  Bolje nam se je podsjetiti koliko vremena već traje ovaj rat Europskih institucija protiv kršćanstva. Naša priča započinje s papom Ivanom Pavlom II koji je tražio da Bog i kršćanstvo budu u Europskom ustavu. To su po njemu vrijednosti koje su formirale dušu Europske unije.

  Ta njegova molba zajedno s sličnim zahtjevima južnih članica Europske unije je bila odbijena. S tim prijedlogom nisu bile oduševljene sjeverne članica,a predsjednik Francuske Jacques Chirac je uložio veto.

  Nakon ove odluke došao je sudski slučaj tkoji završava pred Europskim sudom za ljudska prava. Presuda ovog Suda donesena 2009 godine je naredila micanje kršćanskog križa iz učionica u talijanskim školama. U realnosti presuda je vrijedila za cijelo područje Europske unije.

  Ta jednoglasno donesena odluka Europskog suda za ljudska prava dovodi do otvorene pobune i odbijanja da ju se prizna. Na kraju ovaj sud nije vidio drugu mogućnost nego da poništi vlastitu odluku. U skladu s tim „ponovio” je suđenje 2011 godine i novom presudom dopustio da kršćanski simboli stoje u školama.

  Zanimljivo ispadne da je nova presuda donesena gotovo jednoglasno kao i prva što može dokazati da se Europski sud za ljudska prava ne bavi zakonima nego ideologijom. Ovaj put rezultat je bio 15:2 za kršćanske simbole. Tu presudu su po očekivanju bile osudile nevladine organizacije.

  Sadašnji pokušaj ukidanja Božića znači predstavlja treći veliki, otvoreni napad na Kršćanstvo. Taj napad koji je povela europska komesarka za jednakost je znači usko povezan s politikom Europske unije od njenog osnivanja. Riječ nije bila o greški nego o planiranoj strategiji europskih institucija.

  Po riječima Jean-Claude Junckera bivšeg predsjednika Europske komisije oni funkcioniraju po jednostavnom principu; Donesu zakon i onda gledaju ako će se tko pobuniti. U slučaju ako dođe do pobune tada ga povuču, pa za koju godinu ponavljaju postupak.

  Ukratko taj njegov opis način funkcioniranja europskih instuticija odlično ukazuje njihov odnos prema Kršćanstvu. Prije dvadesetak godina su povukli prvi potez koji je prošao, a potom su prije 12 povukli drugi. Tada su dobili po glavi pa su čekali sve do 2021 da povuču novi protukršćanski potez. Kako su i sada dobili po glavi novi prijedlog/zakon će donijeti 2025-2030.

  Zbog svega navedenog europska komesarka za jednakost Hellena Dalli nije kriva. Ona je samo osoba koja provodi plan europskih institucija. Ako ste krivi za psa koji Vas je ugrizao,a ne na njegovog vlasnika tada je ona kriva. U svim drugim scenarijama ona nije kriva

 

5 4 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina