Engleska demografija

  Većina europskih država je vodila popis stanovništva 2021 godine. Jedna od njih je bila i Velika Britanija koja sada postepeno pušta u javnost podatke tog popisa. Oni nam ukazuju na demografiju Engleske 2021 godine i statističke igre s podacima.

  Postoji pa gotovo bezbroj kulturoloških ratova koji se danas vode u zapadnim liberalnim demokracijama. Dobar dio tih kulturoloških ratova vode državne i paradržavne organizacije protiv želja i uvjerenja vlastitih stanovnika.

  Jedan od najboljih primjera toga je zagovaranje roda i ideologije transrodnosti. Za razumijevanje nastanka te ideologije i njenog širenja predlažemo čitanje knjige Trans koja se nalazi na našem popisu knjiga za čitanje.

  Kada govorimo o ovoj tematici za početak nam je red navesti da se 99.982 % ljudi rodi s jasno definiranim spolom. Ideologija transrodnosti će nam na to odgovoriti da mi uzimamo u obzir samo biološki, fizički spol,a ne kako se osoba psihički osjeća.

  U prijevodu oni tvrde da se osoba može osjećati kao muškarac zarobljen u ženskom tijelu ili žena zarobljena u muškom. Mnogi, većina stanovnika taj način razmišljanja ne prihvaća što se najviše osjeti u sportu. Reakcije javnosti na biološke muškarce koji se natječu u ženskim sportovima nam to najbolje ukazuju.

  Jedan od najboljih primjera te promocije transrodne ideologije nam je dao popis stanovništva u Engleskoj. Na ovom popisu se po prvi put stanovnike pitalo da li su oni transrodni, ali pitanje je bilo postavljeno na vrlo neobičan način.

  Riječ je o pitanju koje je britanska državna administracija napisala, složila u suradnji s transrodnim „nevladinim” udrugama. Zbog toga pitanje nije glasilo „Da li ste Vi transrodna osoba ?” nego „Da li je rod s kojim se identificiraš jednak spolu koji si imao pri rođenju ?”. Na to pitanje je 262 000 stanovnika Engleske i Wales odgovorilo negativno.

  Ti podaci iako istovremeno lažni i istiniti bi postali službeni da analitičari nisu ukazali na nelogičnosti. Nužno je sada naglasiti da su podaci istiniti jer su stanovnici tako stvarno odgovorili, dok su lažni jer je riječ o netočnom podatku.

   Na to su ukazali analitičari jer je po službeni podacima ispalo da najviše transrodnih osoba živi u kvartovima Newham i Brent. Riječ je o kvartovima u kojima po službenom popisu stanovništva 1.51 i 1.31 % stanovnika ispadnu transrodne osobe. Taj podatak je rezultirao paljenjem znakova uzbune kod analitičara pošto on ukazuje da su podaci popisa stanovništva netočni. Riječ je inače o većinski migrantskim kvartovima zbog čega se podaci sada smatraju netočnima

  Konkretno u kvartu Newham bijeli Britanci i bijeli Irci čine zajedno 13.9 % stanovnika. Potom dolaze ostali bijelci (13.8 %), a nakon njih dolaze migranti s ostalih kontinenata (70 %).

  Sličnu situaciju imamo i u kvartu Brent gdje bijeli Britanci čine 16 % stanovnika. Bijelci iz drugih europskih država čine 19 % stanovnika, a osobe porjeklom s ostalih kontinenata njih 64 %.

  Iz tog razloga je sada Ured za statistiku Velike Britanije pokrenuo službenu istragu kako bi otkrio istinu o broju transrodnih osoba. Drugi okidač za pokretanje istrage bivaju sama daljnja pitanja i odgovori na njih. Time želimo reći da je 262 000 osoba odgovorilo da im je rod različit od spola pri rođenju dok je na sljedeće pitanje njih „samo” 96 000 izjavilo da su transrodni muškarci ili žene.

  Riječ je za vladu o velikoj razlici jer govorimo o tome da li je 0.5 % stanovnika Engleske i Wales transrodno ili je riječ o samo oko 0.2 % stanovnika !? Posebnu zanimljivost trenutačne službene britanske statistike nam daruje da je 0.4 % kršćana izjavilo da su transrodne osobe dok je to istovremeno izjavilo 1.5 % muslimana i 1 % sikha !?

  Ovo završavamo zaključkom da je u Velikoj Britaniji stvoren konsenzus da su osobe s lošim znanjem engleskog pogrešno odgovorile na ovo loše postavljeno pitanje. Kako će se to riješiti je sada već drugo pitanje,a za nas ispadne važno da su pitanja bila tako postavljena da se umjetno podigne broj transrodnih osoba.

4.5 2 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina