Demografija birača

  Postoji jedna stvar koju multikulturalisti i zagovornici migranata u svom ludilo nikako ne mogu skužiti. Oni nikako ne mogu skužiti da ti isti migranti koje oni zagovaraju na izborima glasuju protiv njih. Ovotjedni američki predsjednički izbori su još jednom dokazali da oni u svom ludilo zagovaraju vrijednosti koje u stvarnom, normalnom svijetu ne postoje.

  U tom svom ludilu multikulturalisti zagovaraju prava migranata na vlastitu kulturu u državama gdje su se doselili i vječito otvorene granice. One koji se protive tim njihovim ciljevima multikulturalisti putem medija nazivaju rasistima. Stanje je po ovom pitanju na zapadu je takvo da je Justin Welby, najviši dužnosnik Engleske crkve bio prisiljen 2016 godine izjaviti „postoji tendencija da osobe koje se protive primanju migranata nazivamo rasistima, ali to nije istina. Takve izjave su ekstremno uvredljive”.

  Pošto su znači po multikulturalistima oni koji se protive primanju migranata rasisti red je sjetiti se najneobičnijih rasista, sjetiti se građana Lutona u Velikoj Britaniji. U ovom gradu autohtoni Britanci čine samo 45 % stanovnika, dok osobe porjeklom s indijskog potkontinenta čine 25 %, a ostalih 30 % je podjeljeno između različitih grupa migranata.

  Sve u svemu iako znači autohtoni Britanci čine samo 45 % stanovnika grad Luton je s 56 % glasova podržao britansko napuštanje Velike Britanije. To za multikulturaliste nije bio niti približno jedini šok na ovom referendum pošto je puno veće iznenađenje predstavljao podatak da je 1/3 stanovnika Velike Britanije porjeklom iz južne Azije glasovao za Brexit.

  U stvarnosti ti migranti i njihovi potomci su glasovali za Brexit iz istih onih razloga iz kojih se autohtoni Europljani protive primanju migranata, znači iz nacionalizma. Tijekom kampanje zagovornici Brexita su tvrdili da nekontrolirana migracija iz EU onemogućava primanje većeg broja migranata s indijskog potkontinenta i iz drugih svjetskih regija. Tim u realnosti nacionalističkim argumentom su uvjerili trećinu migranata i njihovih potomaka da podrže Brexit.

  Ono što se dogodilo po pitanju Brexit referenduma se na kraju ponovilo na predsjedničkim izborima 2020 godine u SAD. Bez obzira na svu medijsku propagandu o Trumpu kao nacistu i osobi koja podržava bijelce njegov postotak glasova osvojen kod manjina je porastao.

  Kako trenutačno govorimo samo o projekcijama važno nam je ovdje navesti da postoje rasprave po pitanju da li je Trump osvojio samo 8 % glasova crnaca, znači isto kao i 2016 godine ili je osvojio 12 % njihovih glasova. Po pitanju rezultata kada govorimo o Hispancima u SAD takve rasprave uopće više ne postoje pošto postoji konsenzus da je Trump povećao broj glasova ove demografske skupine.

  To da će on povećati postotak osvojenih glasova Hispanaca se znalo i prije izbora pa su tradicionalni mediji o tome već ranije pisali. Sada nakon izbora možemo slobodno reći da se to i dogodilo. Na izborima 2016 godine Trump je osvojio 29 % njihovih glasova, a na ovim izborima ih je navodno osvojio 35 % ili ako ništa drugo barem 32 %. Za kraj ćemo ovdje navesti da su Indijanci navodno jasnom većinom glasovali za Trumpa.

  Ako su ovi podaci istiniti,a vjerojatno jesu red je upitati se kako je Trump izgubio ove predsjedničke izbore ? Odgovor na to nam daju bijelci pošto je 2016 godine on osvojio 58 % njihovih glasova. Na ovim izborima ih je on osvojio 57 % ili samo 55 %. Razlika je stvarno minimalna, ali njoj trebamo dodati i pad udjela bijelih glasača u ukupnom biračkom tijelu. Kada to stavimo skupa dobijemo što dobijemo.

  Sada kada smo vidjeli kako je koja demografska skupina glasovala red je upitati se zašto je trećina Hispanaca glasovala za Trumpa ? Odgovor na to je jednostavan, ali liberali ga neće nikada prihvatiti. Jednostavno trećina Hispanaca smatra da novi migranti snižavaju njihovu plaće i tako ruše životni standard njihovih obitelji pa stoga žele zatvorene granice.

  To ne znači da su izbori provedeni pošteno jer obustavljanje brojenja glasova u 7 saveznih država i potom dan-dva poslije „nastavljanje brojenja” ne može predstavljati primjer poštenih izbora. Jednostavno ovih demografski izborni podaci nam govore američke manjinske demografske skupine ne stoje tako jako iza Demokrata i BLM pokreta kao što su to mediji predstavljali. U prevodu imamo situaciju sličnu kao i kod Brexita gdje dobri dijelovi manjinskih grupa u državi držeći se vlastitih interesa odbijaju prihvatiti teoriju otvorenih granica pa stoga podržavaju „bijele nacionaliste” u njihovim ciljevima.

5 1 vote
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
1 Comment
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…]   Iz ovih službenih američkih demografskih podataka se može doći do nekoliko zanimljivih zaključaka. Prvi od njih bi bio politički. Taj zaključak nam govori da su se Demokrati zaletili s Black Lives Matter i svim povezanim s tim. Udio Crnaca u populaciji je stabilan, ali on iznosi samo 12 % bez nade u ikakvu promjenu. Temeljiti buduće političke nade na njihovim glasovima je pogrešno. To u određenom smislu razumiju Republikanci koji postepeno podižu broj osvojenih glasova Hispanaca. […]

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina