americka-policija

Zločin u SAD

Smrt u trenutku uhićenja više puta osuđenog Afroamerikanca Georga Floyda je izazvalo masovne nerede u multinacionalnim, multikulturalnim zapadnim državama kao i puštanja u javnost bezbroj lažnih podataka u kriminalu u SAD. Zbog velikog broja lažnih podataka u društvenim medijima smatramo da je nužno izaći s stvarnim podacima o tamošnjim ubojstvima.

Kao što je Goebels govorio bezbroj puta ponovljena laž postane istina što se stvarno i dogodilo s ovim podacima. Na Facebook-u, Twiter-u i slično se bezbroj puta prenio podatak da je 81 % bijelaca koji su ubijeni u SAD bilo ubijeno od strane crnaca, dok su istovremno crnci bili u 97 % slučajeva ubijeni od crnaca. Ti podaci su potpuno neistiniti, neupitno predstavljaju lažnu vijest.

Službeni podaci od FBI nam prikazuju drugo, stvarno istinito stanje kada govorimo o ubojstvima. Ti podaci nam govore da su u 81.28 % slučajeva bijelci bili ubijeni od drugih bijelaca,a u samo 15.79 % slučajeva su bijelci bili ubijeni od crnaca. Kada govorimo o ubijenim crncima oni su u 89.34 % slučajeva bili žrtve drugih crnaca,a u samo 8.6 % slučajeva su bili žrtve bijelaca.

To je onaj pozitivni lijepi dio službene FBI statistike koji ruši bjelačke teorije zavjere, lažne vijesti,a sada je vrijeme da se bavimo crnačkim teorijama zavjere. Gledajući ove službene podatke FBI-ja iz 2015 godine otkriti ćemo da je u slučajevima kada je jasno da je ubojica crnac ili bijelac i da su žrtve crnci ili bijelci da su 2803 osobe ubijene od strane bijelaca, a 2880 njih od strane crnaca. To u prevodu znači da su počinitelji 50.68 % takvih ubojstava bili crnci, a u 49.32 % su bili bijelci.

Sada kada znamo ove podatke red je pogledati demografiju SAD-a. Službeni demografski podaci iz 2017 godine nam govore da bijelci čine 73 %, a crnci 12.7 % stanovništva. Kada ove podatke povežemo s onima koje smo spomenuli o broju ubojstava ispadne da Afroamerikanci izvrše 400 % više ubojstava u usporedbi s njihovim brojem u populaciji SAD-a dok bijelci počine 31.51 % manje ubojstava. Kada bi dodali i brojeve od ubijenih i žrtava gdje se ne navodi rasa (306 ubojstava), stanje se ne bi važnije izmjenilo.

Nakon što smo obradili ove podatke FBI-ja red je pogledati podatke o policijskom nasilju, o policijskim ubojstvima. Te podatke je do siječnja 2020 godine redovno vodio The Washington post pa smo njih iskoristili za ovaj tekst. Znači po podacima The Washington posta američka policija je ubila 994 osobe u 2015 godini.

Demografski podaci o žrtvama nam govore da je policija ubila 497 bijelaca, 258 crnaca, 172 latinskih amerikanaca i 67 ostalih osoba. Znači po ovim podacima 50 % žrtava policije su bili bijelci, u 25.96 % slučajeva su crnci, u 17.3 % slučajeva žrtve su bili Latinoamerikanci. Ti podaci nam govore da je bijelaca među žrtvama policijskog nasilja u skladu s brojem ubojstava koje su oni počinili dok s druge strane postoji potpuni nesklad između broja ubojstava počinjenih od strane crnaca i broja crnaca ubijenih od policije. Zbog tog nesklada trpe Latinoamerikanci, ali se na njih izgleda nitko ne obazire.

Za kraj moramo priznati da usporedba podataka između onih FBI i The Washington posta nije najpoštenija pošto FBI osobe dijeli profesionalno po boji kože na bijelce, crnce, autohtone Amerikance (Indijci), žute i slično dok The Washington post koristi pojam Latinoamerikanac.

0 0 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina