Trump

Trump je u pravu

Tokom ožujka 2020 godine američki predsjednik Donald Trump izjavio je da se korona virus može zaustaviti korištenjem lijeka protiv malarije i Sumameda koji proizvodi Pliva. Ta izjava američkog predsjednika nije došla iz vedra neba nego se temeljila na francuskoj studiji kao i na sličnoj kineskoj studiji, ali je bez obzira na to napadnuta od strane medija.

Odmah po toj izjavi Trump je bio napadnut od strane američke zdravstvene zajednice i medija koji su ignorirali njegovu izjavu „mi trebamo pokušati s ovim lijekom” što u realnosti ne predstavlja 100 % podršku nego samo podršku testiranju lijeka. Bez obzira na to pokrenuta je nova medijska oluja protiv predsjednika koji je do sada već bio optužen za bezbroj drugih stvari.

Prva od tih optužba se ticala te njegove izjave dane u medijima što je dovelo do navale Amerikanaca na ljekarne gdje su masovno kupovali ove lijekove. To je ujedno bilo i vrijeme kada se provodilo 13 kliničkih testiranja ovog lijeka tako da se službeni rezultati, stvarni njegov efekat u liječenju pacijenata nije znao.

To su bile kritike upućene u ožujku, a potom se došle one u travnju, potom je počelo direktno laganje medija. Anthony Fauci jedan od članova zdravstvenog tima Bijele kuće za borbu protiv korona virusa je u ožujku bio izjavio da bi bio raspoložen koristiti ovaj lijek za svoje lječenje u kontroliranim uvjetima. Tu njegovu izjavu su mediji početkom travnja promjenili u onu koja govori da on ne bi koristio ovaj lijek.

Sve u svemu tokom travnja Indija se složila s kineskim i francuskim studijama o efikasnosti ovog lijeka pa je stoga zabranila njegov izvoz pošto je počela gomilati zalihe za vlastite potrebe što je pored ostalog izazvalo negativnu reakciju SAD-a. To je ujedno vrijeme kada se još uvijek provode medicinske studije ovog potencijalnog lijeka za korona virus iako su se počele navoditi i njegove nuspojave. U skladu s tim američka zdravstvena agencija, FDA je ograničila korištenje ovog lijeka na bolničke pacijente.

U svibnju Trump je šokirao medije izjavom da on već 10 dana uzima lijek protiv malarije imena hydroxychloroquine kako bi se zaštitio od potencijalne zaraze korona virusom. U stvarnosti predsjednik je počeo koristiti ovaj lijek nakon što se njegov osobni pomoćnik zarazio virusom i nužno je naglasiti da Trump nije obolio. To se dogodilo u prvoj polovici svibnja, a potom je došao 19 svibanj i „stručna” zdravstvena studija koja tvrdi da hydroxychloroquine ne liječi korona virus nego samo dovodi do povećanja smrtnosti zbog nuspojava ovog lijeka. Nakon ove „naučne studije” obustavljena su daljnja istraživanja o utjecaju hydroxychloroquine-a na lječenje oboljelih od korona virusa.

Potom je došao lipanj 2020 godine i vijest da je „naučna studija” koja govori da lijek protiv malarije ne lječi korona virus i dovodi do povećane smrtnosti lažan, da je on realno govoreći poslužio samo za napad na predsjednika Trump-a. 3 od 4 potpisnika ove navodne studije su izjavili da oni ne mogu jamčiti za podatke na osnovu kojih su potpisali studiju dok direktor kompanije koja stoji iza ove „studije” odlučio ne davati komentare.

Svima je bilo očito još od prvog dana da je ta „naučna” studija bila lažna, ali to nije spriječilo zapadne liberalne medije da kao Goebels koriste laž za napad na svog protivnika. Lažnost studije je bila očita od prvog trena zbog nemoguće velikog broja pacijenata na kojima se ona temeljila. Indija koja ne ovisi niti o liberalnim medijima niti o organizacijama kontroliranim od zapadnih liberalnih osoba kao što je na primjer WHO još u svibnju praktički izjavljuje da je riječ o lažnoj studiji i da je Trump u pravu, da korištenje hydroxychloroquine sprečava zarazu korona virusom.

Sve u svemu znači američki predsjednik Donald Trump je na kraju bio u pravu po pitanju lijeka protiv korona virusa, ali ako čitamo medije otkriti ćemo da je on bio u krivu. Koliko ljudi je umrlo i koliko njih će umrijeti samo radi toga što su se natjecali u vikanju da je Trump loši predsjednik koji govori gluposti ? Red je da se svi upitamo oko tog pitanja.

0 0 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina