Promigrantsko laganje

  Promigrantsko laganje ne predstavlja nešto strašno novoga. Na priče „nevladinih ogranizacija” smo odavno naučeni. Ono što nismo naučeni je da ih zapadna promigrantska vlada „osudi” za laganje.

  To se prošli tjedan dogodilo u SAD kada je Bidenova administracija javno priznala da je priča o bičevanju migranata bila lažna. Riječ je inače o priči koja započinje prije godinu dana.

  U rujnu prošle godine pojavila se slika koja navodno ukazuje da je policajac na konju bičevao ilegalne migrante. To se bilo dogodilo u Teksasu gdje je 15 tisuća ilegalnih migranata iz Haitija pokušalo ući u SAD.

  Nakon što je slika o „bičevanju” prošle godine izašla u javnost predsjednik Biden obećava da će policajci biti kažnjeni. On je konkretno rekao: „Ja obećavam da će ti ljudi platiti svoje poteze. Provodi se istraga i biti će posljedica”.Svi su tada očekivali istragu koja će trajati danima i završiti osudom policajaca. Ipak istraga nije trajala par dana nego mjesecima, a sada znamo i zašto.

  Ona je trajala mjesecima jer granični policajci nisu bili krivi pa je promigrantska vlada trebala smisliti kako da to objavi. Sve u svemu istraga je trajala čak 9 mjeseci, a zaključak o incidentu je napisan na 511 stranica.

  Prvi najvažniji zaključak je bio da policajci na konjima nisu bičevali ilegalne migrante, nisu bičevali osobe koje su ilegalne prelazile granicu. U skladu s tim predsjednik Biden priznaje da ih je krivo, lažno optužio u svojoj objavi za medije ali…

  To ali predstavlja da ti ne možeš biti nevin ako te režim osudi za zločin. Ako nisi kriv za ono što te režim optužio biti ćeš kriv za nešto drugo jer ti moraš biti kriv.

  Sigurno se sada pitate za što su onda krivi granični policajci ? Kratak odgovor bi bio da se nisu lijepo ophodili s ilegalnim migrantima,a duži ćemo sada navesti.

  Izvještaj o događaju govori da su se policajci neprofesionalno ponašali prema ilegalnim migrantima u doba navale na granicu. Kao prvi primjer takvog ponašanja se navodi da je policajac na konju došao preblizu djetetu. Drugi primjer koji se navodi je policajac koji viče migrantima „Tako vi koristite svoje žene. Nije onda čudno da vam je država u govnima”.

  Dalje se navodi kako su policajci prijetili ilegalnim migrantima da se vrate preko granice ili će ih oni vratiti i slično. Ukratko zaključak izvještaja neodređeno govori da su policajci prijetili upotrebom sile ili da su je možda čak uputrijebili. Ukratko policajci su u istrazi ispali potpuno nevini !?

  Bez obzira na to granična uprava je priznala svoje greške i najavila bolju edukaciju policajaca. Tome trebamo dodati da su najavljene neke neodređene kazne za 4 granična policajca od strane njihovih zapovjenika. Na kraju se po pitanju ovog izvještaja postavilo pitanje zašto je njegovo sastavljanje trajalo tako dugo ? Odgovor na to biva :”javni tužitelj je više od 5 mjeseci gledao da li će pokrenuti kazneni postupak”.

  Na kraju glavna poanta ovih događaja vezanih s „bičevanjem” ilegalnih migranata je bila demoralizacija granične policije. Poruka svega vezanog s događajem je nemojte zaustavljati ilegalne migrante. Ako ih zaustavite možete biti uhićeni. Jedino što možete stvarno napraviti je da se pravite kako ih ne vidite ili da ih dočekate crvenim tepihom.

  To je na kraju krajeva i cilj „nevladinih” organizacija koje podržavaju migrante. Govorimo ovdje „nevladinih” jer one primaju novac iz državnih proračuna, pa stoga su u stvarnosti vladine organizacije. Pitanje je samo koje, čije vlade !?

5 3 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina