Pavlikovo uskrsnuće

  Za nas koji smo vjerovali da se zapadni sistem okreće prema neofeudalnom društvenom sustave uskrsnuće Pavlika Morozova je došlo kao potpuno iznenađenje.

  Službena priča o Palviku nam govori da je on bio pionir, a njegov otac predsjednik seoskog sovjeta koji je falsificirao dokumente kako bi pomogao seljacima bez zemlje. Pavlik je otkrio da otac falsificira dokumente pa ga je prijavio nakon čega ovaj biva uhićen. Nekoliko mjesec kasnije Pavlik je ubijen. Njegovi djed, baka i kum su bili uhićeni za ubojstvo i za protivljenje kolhozima pa su osuđeni po članku zakona terorizma protiv države i pogubljeni.

  Praktički odmah po ubojstvu Pavlik je postao komunistički svetac, dječak-mučenik, heroj koji je vlastitog oca predao KGB-u. U određenom smislu on je postao ikona policijske države u kojoj je dužnost prema državi važnija čak i od vlastite obitelji pa se priča o njemu učila u svim sovjetskim školama.

  S nestankom komunizma 1991 godine svi smo mislili, svi smo bili uvjereni da je takav sistem koji od djece traži da prijavljuju vlastite roditelje zauvijek nestao, ali očito smo se svi bili prevarili. Trenutačno u Velikoj Britaniji vlada Borisa Johnsona pokušava progurati zakon po kojemu će sigurnosne službe moći angažirati starije tinejdžere da špijuniraju vlastite roditelje.

  Sastavni dio tog zakona po riječima Davisa Davisa bivšeg ministra za Brexit predstavlja davanje tim tinejdžerima imuniteta kod počinjenja zločina pri kršenju zakona kod špijuniranja vlastitih roditelja. Dio članova parlamenta iz konzervativne stranke se pobunio protiv ovog nedemokratskog zakona, ali zakon će najvjerovatnije proći parlamentarnu raspravu.

  Ako napustimo sada Europu čiji originalni izum predstavljaju djeca-heroji koji prijavljuju vlastite roditelje i bacimo pogled preko „bare” biti ćemo u pravom smislu te riječi užasnuti. Nakon što su se demonstranti probili u američki Kongres „progresivni” mediji i policija su počeli pozivati ljude da identificiraju demonstrante.

  Jedna od prvih mladih heroja koji su prikazani u medijima je tako postala Helena Duke. Ova mlada bijela dama koja simpatizira Black Lives Matter je prijavila svoju majku, svog ujaka i svoju tetku. Za to djelo ili nedjelo je dobila svojih 5 minuta slave tijekom kojih je objašnjavala kako je njena obitelj ranije podržavala Demokratsku stranku,a potom su postali Trumpovi fanatici. Ona po ovom pitanju nije bila niti približno jedina pa možemo spomenuti Robyn i druge, ali to nam trenutačno nema nikakvog smisla.

  Nakon ovih mladih osoba koje su za 5 minuta slave prijavile vlastite roditelje red nam je spomenuti mladog Jacksona Reffita koji je sve ovo dignuo na potpuno novi možemo reći pravi kapitalistički nivo. Zbog prijavljivanja vlastitog oca on je završio u The New York Times na CNN i na Fox News. Na Twitteru je 23 siječnja napisao kako mu je obitelj uništena viješću da je prijavio vlastitog oca,a onda je počeo skupljati novac.

  To se dogodilo putem fundraiser internet stranice gdje je otvorio račun putem kojeg mu osobe mogu poslati novac. Na tim stranicama on navodi kako je izbačen iz kuće i da će mu svaki cent pomoći u školovanju. U samo prva 3 dana je dobio 134.000 američkih dolara, a cilj mu je skupiti 200.000 pa možemo reći da je unovčio svoju obitelj.

  Ovo nam u određenom smislu dokazuje kako na kraju krajeva kada govorimo o obiteljskim odnosima i nema neke veze između staljinista, progresivaca i britanskih konzervativaca.

5 4 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina