Njemački multikulturalizam

  Danas je Njemačka istovremeno potresena s gospodarskom krizom i krizom multikulturalizma. Dok je razlog za prvu krizu jasan za drugu razlog biva CDU u oporbi. To je dovelo do toga da Njemačka danas pati od krize multikulturalizma.

  Tijekom duge i možemo reći autokratske vladavine Angele Merkel iz CDU-a dolazi do transformacije Njemačke. Ona s jedne strane postaje tiranin Europske unije čijim članicama nameće svoje gospodarske i financijske ciljeve, a s druge u pravom smislu te riječi multikulturalni raj.

  Kako je Angela Merkel u teoriji upravljala s političkom strankom desnih usmjerenja kritike njene politika su bile ograničene. Sada kada se CDU više ne nalazi na vlasti nego vladaju Socijalisti s Zelenim i Liberalima te kritike postaju otvorene.

  Kada kažemo otvorene ciljamo na to da mediji rade ono što je prije par godina bilo nezamislivo. Mediji direktno napadaju svo licemjerstvo državnih multikulturalnih politika, laži i ideologija.

  Kao primjer današnje situacije u Njemačkoj nam mogu poslužiti javni bazeni. Oni su ne tako davno bili iznimno popularna mjesta za relaksaciju dok su danas postala mjesta seksualnih napada. To samo po sebi ne predstavlja neko iznenađenje kada gledamo situaciju u drugim „multikulturalnim” rajevima, dok iznenađenje predstavlja da mediji sada govore o tim napadima.

  Pošto se sada puno govori o tim napadima Njemačka državna televizija WDR ih objašnjava klimatskim promjenama. Po toj televiziji razlog za seksualne napade u bazenima nisu migranti nego velike vrućine koje dovode do agresije. Treba li uopće navesti da je ta interpretacija bila javno ismijana ?

  Drugi dio priče o nasilju u Njemačkoj predstavljaju napadi noževima. Riječ je o broju napada koji Njemačka policija sada još uvijek neuspješno prikriva. Time želimo reći da je tamošnja policija u svom službenom izvještaju priznala 8 160 napada noževima. Nakon što su novinarski istražitelji i analitičari konstatirali da je po različitim policijskim podacima došlo do 21 tisuća napada noževima ministarstvo unutrašnjih poslova Njemačke je priznalo „pogrešku”. Objašnjavajući pogrešku oni izjavljuju da su u službeni izvještaj „zaboravili” uključiti neke policijske kategorije.

  Još jedan od primjera stvarne situacije u Njemačkoj su bile reakcije na riječi ministrice vanjskih poslova Annalene Baerbock (slika). Kada je ona kritizirala Iran zbog smrti Mashe Amini i tražila da ova država poštuje ženska prava bila je masakrirana u medijima.

  U određenom smislu vladina reakcija na multikulturalnu situaciju biva stvaranje prvog godišnjeg izvještaja o rasizmu u Njemačkoj. Riječ je o izvještaju kojeg su pozdravile državne medijske kuće kao Deutsche Welle dok su ga svi drugi izmasakrirali. Oni su izmasakrirali ovaj izvještaj koji govori da su svi osim migranata rasisti na osnovi analitičke nesposobnosti autora kojoj je dodat propagandni žar.

  To sve predstavlja samo dio priče o multikulturalizmu u Njemačkoj. Pri tome ne smijemo nikada zaboraviti da se o tome može javni pričati jer CDU više nije na vlasti u Njemačkoj !? Sutra nastavljamo ovu priču iz Njemačke s zelenim memorandumom

5 5 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina