Najmanja manjina

  Godina koja upravo završava je bila izvrsna godina za trans osobe u dvije zapadne demokracije. Ova najmanja manjina je 2023. u Kanadi i Velikoj Britaniji ostvarila velike pobjede.

  Dok se popularnost vladajuće Liberalne stranke u Kanadi topi kao i ona Konzervativaca u Velikoj Britaniji ona pojačava svoju ekstremističku distopiju. Kanadski režim Justina Trudeaua se proteklih godina prvo proslavio „uspavljivanjem” svojih građana u ime proračunskih ušteda. Potom je pokrenuo rat protiv heteroseksualnih odnosa,a sada je došao i do ekstremne podrške trans osobama.

  Sve u svemu 28 kolovoza 2022 godine vlada Kanade donosi svoj 2SLGBTQI+ akcijski plan. Za one koji to ne znaju 2S predstavlja kanadske Indijance dok su smo uvjereni da su sva ostala slova ove skraćenice vrlo jasna. Na osnovu tog akcijskog plana Kanada je ove godine potrošila desetke milijuna dolara na promociju trans idelogije. Većina tog novca je potrošena u Kanadi,a manji dio u promociji trans prava na području Mađarske, Finske, Tajlanda i Rusije !?

  Kanađani su imali prilično negativnu reakciju na državnu trans propagandu, a u epicentru „potresa” se našao Robert Hooglanda. Riječ je o ocu koji se pobunio jer je školski psiholog oprao mozak njegov kćerki koja je potom započela promjenu spola. Cijelu priču možete vidjeti na sljedećem linku, a dovoljno je reći da je otac zbog protivljenja završio u zatvoru.

  Taj i takav akcijski plan zajedno s pranjem mozga djece u školama je rezultirao velikim demonstracijama Kanađana. Premijer Justin Trudeau je 20.09.2023 povodom demonstracija roditelja izjavio: „Za transfobiju, homofobiju i bifobiju nema mjesta u našoj državi. Mi najoštrije osuđujemo ovu mržnju i demonstracije…”

  Rezultat te ekstremističke politike kanadske vlade imamo priliku vidjeti u ispitivanjima javnog mijenja. Konzervativna stranka Kanade je po ispitivanjima javnog mijenja preskočila vladajući Liberalnu stranku tek u prosincu 2022. Sada godinu dana kasnije Konzervativci imaju 19 % prednosti nad Liberalima ili ako želite konkretnije oni su na 41 % popularnosti, a vladajući na 22 %. Za kraj ovog djela nužnu biva naglasiti da će se redovni izbori održati tek 2025 pa Justin ima vremena…

  Dok se to događalo u Kanadi Velika Britanija je odlučila zaštiti svoje žene od neugodnosti. Tamošnja konzervativna vlada je nakon dužeg odugovlačenja donijela zakon kojim se ulazak u ženski WC (i slično) dopušta samo biološkim ženama.

  Riječ je o zakonu kojega hvali čak i liberalni The Guardian, ali koji izaziva najoštrije protivljenje zagovornika trans ideologije. Oni smatraju da biološki muškarci koji su se samoproglasili ženama imaju pravo koristiti ženske prostore.

  S tim uvjerenjem oni su bezbroj puta tužili Veliku Britaniju Ujedinjenim narodima,a njihovu posljednju tužbu su ovi prihvatili. U skladu s tim jedna od organizacija Ujedinjenih naroda će presuditi da li Velika Britanija krši prava trans osoba. Ako odgovor bude DA, Velika Britanija će morati promjeniti zakone ili će njena državna komisija za ljudska prava biti degradirana u UN-u.

  Kao što smo na početku rekli ovo je bila izvrsna godina za trans osobe. Ona je bila izvrsna u ove dvije države, ne zbog demokratske volje građana nego diktatorskog nametanja ove ideologije. Mi smo uvjereni da će veći uspjeh u rušenju ove ideologije imati oni koji ju svojim životnim stilom ismijavaju nego građani koji joj se protive.

  Građani žive u iluziji da žive u demokraciji gdje oni svojim glasovanjem nameću politike iako je analitički svima jasno da to nije istina.

5 2 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
1 Comment
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Tm Mail
5 mjeseci prije

Awesome! Its genuinely remarkable post, I have got much clear idea regarding from this post

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina