Kraj varanja

  Borba protiv korone je rezultirala globalnim propagandnim mjerama koje se sada polako ukidaju. To ujedno označava i kraj varanja stanovništva kao i otkrivanje svega što se poduzimalo između 2020 i 2022 godine.

  Dok je uloga Svetog Bila svima zainteresiranima sada već znana ona zapadnih vlada pa baš i nije. Događaji u Švedskoj, Italiji i Velikoj Britaniji nam polako otkrivaju što se događalo iza zatvorenih vratiju.

  Za početak ćemo se podsjetiti na ulogu Bill Gatesa u borbi protiv korona virusa. Njegove 4 nevladine organizacije su donijele odluku da jedino rješenje za borbu protiv korone biva eksperimentalno RNK cjepivo. Mi ove vrste cjepive nazivamo eksperimentalnim jer do pojave korone ona nikada nisu bila korištena,a ne zbog kojeg drugog razloga !?

  Sve u svemu Bill Gates je bio potrošio milijarde dolara na proizvodnju, propagandu i korupciju da ova cjepiva budu prihvaćena. Taj dio priče je bio izašao u javnost prije približno 6 mjeseci, a sada po pitanju korone u javnost izlaze druge stvari.

  Prva je u javnost s izvještajem o borbi protiv korone izašla Švedska. To se dogodilo još prije godinu dana, a zaključci su bili dobri za vladu. U osnovi strategija Švedske protiv korone je bila uspješna što dokazuje jedan od najnižih postotaka povećanja smrtnih slučajeva. Bez obzira na to izvještaj govori da su počinjene greške u veljači i ožujku 2020 jer nisu zatvoreni restorani i kod odnosa prema umirovljeničkim domovima.

  Taj izvještaj je inače napisalo „neovisno” tijelo formirano od strane vlade koja se borila protiv korone !? U drugim slučajevima izvještaje i slično su pisale osobe nepovezane s vladom.

  Nakon Švedske sada skačemo u Italiji gdje se bivši premijer našao na optužen za višestruko ubojstvo. Bivši premijer Giuseppe Conte, bivši ministar zdravstva Roberto Speranza i još 17 dužnosnika će na sudu pokušati opravdati svoje postupke 2020 godine.

  Istraga protiv vlade koja je vodila borbu protiv korone u Italiji biva pokrenuta već 2020 godine, ali tek sada rezultira podizanjem optužnice. U optužnici koju je sud prihvatio javni tužitelj tvrdi da je 4 tisuće ljudi u Bergamu nepotrebno umrlo zbog odluka talijanske vlade i pokrajine Lombardija.

  Kao dokaz tužitelja se navodi da je na primjer bolnica ostala otvorena iako su u njoj dijagnosticirani pacijenti s koronom. Odgovarajući na ovu optužbu bivši premijer Conte izjavljuje: „Pravne kontrole su dobrodošle. Ja nudim svoju potpunu suradnju u ovom sudskom slučaju”.

  Dok će u Italiji sud raščistiti što se dogodilo srodna otkrića u Velikoj Britaniji nam nudi tamošnja negativna selekcija. Ime tog primjera negativne selekcije je bivši ministar zdravstva Matt Hancok (2018-21). Nakon što je propao u politici on odlučuje zaraditi još koju funtu za mirovinu izdavanjem knjige o borbi protiv korone. Na žalost kako mu niti pisanje ne leži trebala mu je pomoć pa je kao partnericu u pisanju izabrao protivnicu cijeljenja Isabel Oakeshott.

  Koliko trebaš biti idiot za napraviti tako nešto je stvarno teško reći, a i sam Hancok to ubrzo otkriva. Nakon što je Isabel dobila potpuni pristup porukama bivšeg ministra ona ih je odlučila prodati engleskim novinama. Sve u svemu časopis The Daily Telegraph je dobio 100 000 Whatsup poruka koje je ministar zdravstva pisao ili primao u doba uvođenja karantene i cijepljenja.

  Od onoga što je do sada pušteno u javnost najveću prijetnju, najveću optužbu vlade predstavlja odluka o umirovljeničkim domovima. Riječ je o odluci iz travnja 2020 da se ne testiraju osobe koje ulaze u umirovljeničke domove što je sigurno dovelo do povećanja broja umrlih u njima.

  Matt Hancok sada pokušava na svaki način blokirati izlaženje u javnost svojih poruka, svojih donošenja odluka. On tvrdi da otkriće kako su donošene odluke o karanteni i cijepljenju nisu u nacionalnom interesu, ali malo tko mu u to vjeruje.

  Iz svega toga nam pada na pamet Lincoln koji je navodno rekao:

Neke ljude možeš lagati sve vrijeme, Sve ljude možeš lagati neko vrijeme, ali ne možeš lagati sve ljude sve vrijeme”.

5 2 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina