Državna politika

  Iz Švedske nam dolazi neupitni dokaz da državna politika stoji iza „nevladinih” udruga i njihovih promigrantskih nastupa.

  Kako bi razumjeli način funkcioniranja deportacije migranata u Švedskoj vratiti ćemo se nekoliko godina unatrag. Za prvi primjer takvih slučajeva ćemo uzeti način funkcioniranja sudstva.

  Švedski niži sudovi su bili osudili migranta iz Somalije za silovanje. On je bio osuđen na godinu dana i 10 mjeseci zatvora kao i izbacivanje iz Švedske. Na te presude nižih sudova on se žalio vrhovnom sudu. Vrhovni sud je presudio da moraju postojati iznimno važni razlozi za izbacivanje osobe iz Švedske,a u ovom slučaju oni nisu postojali. U skladu s tim sud je ukinuo ovaj dio presude pa je silovatelj ostao u Švedskoj !?

  Drugi slučaj koji navodimo je onaj Afganistanca koji traži azil u Švedskoj. On je silovao djevojčicu od 14 godina i zbog toga bio osuđen na vraćanje u Afganistan. Ovaj silovatelj će na kraju ostati u Švedskoj jer se odbio testirati na koronu,a bez tog testiranja ga nije moguće poslati u Afganistan.

  Treći slučaj koji ovdje navodimo je direktno organizirala nevladina organizacija. Tada je aktivistica protiv vraćanja migranata zaustavila avion u kojem se nalazio migrant. Cilj aktivista je bio spasiti migranta koji je u azilantskom pritvoru uhićen zbog nošenja plastičnog noža s navodnom ciljem napada. Kada su aktivistici rekli da je spasila (nakratko) migranta kojeg se odrekla i vlastita obitelj ona je izjavila: „Nitko ne zaslužuje biti vraćen u Afganistan da tamo umre”.

  Ništa na kraju bolje ne ukazuje na stvarnu situaciju po ovom pitanju od proganjanja istražitelja. Krajem 2020 godine par profesora s švedskih fakulteta je izašlo s studijom o silovanjima. Zaključak studije je bio da su migranti odgovorni za 59.2 % silovanja u Švedskoj. Na kraju profesori koji su sastavili ovu studiju bivaju tuženi pred komitetom za kršenje etike.

  Znači ta i takva Švedska je zatražila ulazak u NATO samo da bi ju Turska udarila po glavi. Kako svaki član NATO saveza ima pravo davanja veta na ulazak nove članice Turska je uložila veto.

  Po mišljenju Turske ili preciznije Erdogana Švedska štiti 73 terorista. Ako Švedska želi ući u NATO ona mora izručiti te teroriste Turskoj koja će im pošteno suditi.

  Ulazak Švedske u NATO neupitno predstavlja nacionalni interes SAD-a, Njemačke, Velike Britanije… pa su se ove države, „nevladine” udruge i tamošnji sudovi prestali baviti migrantskim pravima. Ta prava u Švedskoj za one koji traži Erdogan su ukinuta.

  Prošli tjedan je Švedska tako izručila prvog od osoba na popisu Turske. Riječ je u realnosti o prevarantu,a ne teroristu koji je govorio sve ispravne stvari koje govore i drugi migranti kojima prijeti povratak.

  Kao prvo u svojoj obrani on navodi da se preobratio s islama na kršćanstvo što je za muslimane najveći mogući grijeh. Potom u obrani on navodi da je po majci Kurd, a svi znamo da Turska proganja Kurde i na kraju on navodi da je odbio služiti u turskoj vojsci.

  Sve što je on naveo bi ga trebalo spasiti od deportacije i najvjerojatnije je na osnovu toga bio primljen u Švedskoj, ali … To ali danas predstavljaju viši državni interesi pa niti aktivisti, niti nevladine udruge niti sudovi nisu spriječili ovu deportaciju.

4 4 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina