Državljanstva

  Na području bivše Jugoslavije su izmišljene obojene revolucije, potom zračne vojne operacije koje trebaju bez korištenja vojnika donijeti pobjedu u ratu,a sada i igranje državljanstvima u cilju ostvarivanja izborne pobjede.

  Da u centru nove balkanskog otkrića koje će potom biti kopirano u svijetu se nalazi Crna Gora u kojoj je dotadašnja opozicija ostvarila 30 kolovoza 2020 godine izbornu pobjedu. Prastara izreka nam govori da države imaju vojsku, a u Prusiji vojska ima državu,a mi ćemo ju pokušati parafrazirati izjavljujući da u demokratskim državama vlade imaju opoziciju, dok u Crnoj gori opozicija ne želi državu.

  Priča o modernoj Crnogorskoj državi započinje 2006 godine kada Europska unija insistira da će ona postati neovisna država ako 55 % građana na referendumu glasuje za neovisnost. To se na kraju i dogodilo pošto je 55.4 % građana glasovalo za ovu opciju pa je 3 lipnja 2006 godine Crna Gora postala neovisna država.

  Od tada pa sve do parlamentarnih izbora 2019 godine na vlasti su uvijek bile koalicije stranaka koje podržavaju neovisnost Crne Gore. Na tim sada izgleda odlučujućim izborima dotadašnje opozicijske stranke koje su se protivile neovisnosti osvajaju 41 od 81 mjesta u parlamentu što im postaje dovoljno za formiranje vlade pa premijer postaje Zdravko Krivokapić (na slici).

  O političkoj poziciji nove vlade Crne Gore je dovoljno reći da zastupnici najveće stranke koja ju podržava odbijaju stajati pri intoniranju državne himne čime je sve rečeno. Zbog toga nikoga nije iznenadila odluka nove vlade da promjeni zakon o državljanstvu pošto je dosadašnjim bilo zabranjeno postojanje dvojnog državljanstva tako da osoba nije mogla biti istovremeno državljanin Crne Gore i Srbije. Po starom zakonu 540.000 ljudi s pravom glasa ima državljanstvo,a sada će se po novome njima dodati još njih 30.930.

  Vladajuće stranke u Crnoj Gori niti ne osporavaju da je cilj novog zakona dati državljanstvo državljanima Srbije koji duže vrijeme žive u Crnoj Gori što je na kraju dovelo do masovnih demonstracija. Demonstranti su izašli na ulice s natpisima Nije ovo Srbija i drugima,a vlada ih pokušava zaustaviti mjerama karantene kojima je zabranila kretanje demonstranata među gradovima.

  Istovremeno vlada formirana 2019 godine je ušla i u vlastite svađe, vlastitu krizu nakon što je njen ministar ljudskih i manjinskih prava izjavio da u Srebrenici nije počinjen genocid. Nakon intervencije SAD-a i Europske unije premijer je zatražio da ministar podnese ostavku što je ovaj odbio što će dovesti do obračuna u parlamentu. Kako sada izgleda ministra Leposavića podržava minimalno 37 od 41 zastupnika parlamentarne većine pa je pitanje da li će vlada preživjeti glasovanje.

  Moderne takozvane obojene revolucije su nastale u Jugoslaviji pod imenom Jogurt revolucija ili širim Anti-birokratske revolucije. To je bilo doba kada Slobodan Milošević ruši republička i pokrajinska rukovodstva u Jugoslaviji putem događanja naroda što će mu se poput bumeranga vratiti u glavu kada ga CIA ruši događanjem naroda.

  Nakon što su tako na Balkanu izmišljena događanja naroda tada je na red došla NATO operacija na Kosovu iz koje se pojavila ideja da je moguće pobjediti u ratu koristeći samo zračne snage i minimalni broj specijalaca. Sada smo na kraju došli do novog izuma koji porjeklo vodi s Balkana,a riječ je o masovnim davanjima državljanstava kako bi se izmjenilo biračko tijelo. Najvažnije od svega je da taj cilj nitko ne skriva za razliku od onoga što se događa u SAD ili Europskoj uniji gdje se svake godine dodjeljuje malo manje od 700.000 državljanstava praveći se kao da je to ništa.

5 1 vote
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina