Dobro je biti

  Poruke koje zapadni režimi šalju vlastitim građanima su užasne. Jedna od njih nam govori dobro je biti različit, dobro je biti crn i loše je biti bijel.

  Prošlu godine je najpopularniji zapadni karikaturist zapadnih poslovnih običaja jednostavno „izbrisan”. Nakon više od 20 godina tijekom kojih je veliki dio medija prenosio njegove karikature (Dilbert) stigla je trajna zabrana zapošljavanja. Razlog za to biva njegov komentar povodom jednog ispitivanja javnog mijenja.

  Riječ je o ispitivanju javnog mijenja tijekom kojeg je 53 % crnaca izjavilo dobro je biti bijelac. 26 % ih je izjavilo da to nije dobro,a 21 % nije odgovorilo na pitanje. Komentirajući činjenicu da se gotovo 50 % crnaca nije složilo s izjavom dobro je biti bijelac Scott Adams izjavljuje: „crnci su rasisti, bijelci bježite što dalje od njih”. Nakon tih riječi on biva proglašen nacistom i izbrisan.

  Elon Musk je stao na stranu Adamsa tvrdeći da su mediji i elita usmjereni protiv bijelaca i Azijata (Kinezi, Japanci, Korejci). Normalno nakon te Muskove izjave on se našao pod napadom medija, ali kada si najbogatiji na svijetu….

  Priča o izjavi je vezana s pojmom bijeli ponos koji je proglašen pa praktički nacističkim. Za razliku od njega crni ponos je proglašen pozivom na slavljenje crne Afričke kulture.

  Kako se znači bijelci ne mogu ponositi svojom kulturom onda je netko došao na ideju da smisli izjavu „dobro je biti bijelac”. Riječ je o izjavi koja se počela pojavljivati 2017 godine i koju je odmah napala „antirasistička liga”. Ona ju je napala jer je izmišljena kako bi izazvala reakciju medija i „antirasista” što bi otvoreno dokazalo da su oni u stvarnosti mrzitelji bijelaca.

  Ako su takozvani antirasisti u pravu da je izjava “dobro je biti bijelac” stvorena da se ukaže kako je režim mrzitelj mediaja tada ga je ona postigla. Ona ga je postigla jer tehnološke korporacije ubijaju taj pojam dok ga se istovremeno tiho proglašava rasističkim.

  Taj općeniti medijski i režimski pritisak na bijelce je na kraju samo rezultirao povećanjem međurasne mržnje u SAD-u. Po podacima Galupa u doba predsjedničke izborne kampanje 2020 godine 55 % Amerikanaca je smatralo da su odnosi bijelaca i crnaca loši. Iz toga možemo samo zaključiti da su ovaj režimski pritisak imao negativan utjeca na socijalnu koheziju SAD-a.

  Nakon svega rečenog trebamo ponovno naglasiti da nije OK biti bijelac. To nije OK, ali je s druge strane dobro biti različit. To nam govore knjiga i puno drugih stvari koje su uvijek ciljane na pranje mozga djeci. Čak postoji i helpline za djecu koja govori dobro je biti različit pa je normalno da imamo i pjesme u tom smjeru.

  Siguran sam da ćemo se svi složiti i s pričom da je dobro biti crnac ? U skladu s tim nema druge nego da pustimo mozak na pašu i slušamo odgovarajuću pjesmu.

  Sve u svemu dobro je biti crnac, dobro je biti različit, ali nije dobro biti bijelac. To je zaključak našeg zapadnoliberalnog režima. Što je u toj poziciji režima zapadno ili liberalno sigurno nitko ne zna.

5 7 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina