dan-Europe

Dan Europe

Na današnji dan se obilježava 70 godina Schumanovog plana na osnovu kojeg je nastala Europska unija. 35 godina kasnije u skladu s odlukom tadašnje Europske ekonomske zajednice ovaj dan se u Europskoj uniji obilježava kao Dan Europe.

Sada dodatnih 35 godina kasnije možemo očekivati da će ovaj dan proteći u istoj onoj tišini kako je protekla 20 godišnjica uspostave eurozone 2019 godine ili 25 godišnjica uspostave Europske unije, Ugovora iz Maastrichta. Tihi dolazak i odlazak tih obljetnica nam bolje od svakog ispitivanja javnog mijenja ukazuje na stvarnu popularnost Europske unije među državljanima njenih članica.

Svaki stvarni humanist, svaki građanin traži prije svega od svoje države podizanje životnog standarda vlastitog stanovništva. Osnovni problem Europske unije se nalazi u činjenici da je ona stvorena prije svega s ciljem rušenja životnog standarda vlastitog stanovništva i to danas teško da je ikome tajna. Samo 16 mjeseci nakon formiranja Europske unije, nakon stupanja na snagu Ugovora iz Maastrichta europska politička, u savezu s ekonomskom elitom, je dogovorila seljenje proizvodnih pogona iz zapadnoeuropskih država u Tursku s jeftinom radnom snagom, čime je ona transformirana iz poljoprivredne u industrijsku državu dok su s druge strane Europljani jedino dobili gubitak stalnih radnih mjesta.

Udio industrije u BDP-u Velike Britanije je 1994, u doba stupanja na snagu Ugovora iz Maastrichta iznosio 16.4 %, a u doba izlaska iz Europske unije iznosi samo 8.8. U Italiji je taj pad bio manji, s 18.7 na 15 %, u Francuskoj s 14.7 na 9.7 %,a u Belgiji s 18.3 na 12.3 %. Zagovornici Europske unije, zagovornici europske vlade će na ovo reći da je modernizacija dovela do opadanja industrije, ali oni ili ne znaju istinu ili svjesno govore neistine. Udio industrije u Njemačkom BDP-u je 1994 godine bio 20.8 %, a 2018 godine on iznosi 20.4 % BDP-a što ruši teoriju da modernizacija dovodi od pada udjela industrije u gospodarstvu. Realist ove gospodarske podatke gleda kroz prizmu Njemačke moći u Europskoj uniji što je dovelo do toga da je ona uspjela zaštiti svoju industriju za razliku od drugih članica.

To smanjivanje, uništavanje industrijskih radnih mjesta je rezultiralo stvaranjem radnih mjesta na određeno vrijeme što Europske institucije slave kao jedan od svojih najvećih uspjeha. Bijeli papir o budućnosti Europi kojeg možete skinuti na Hladna istina portalu direktno govori:”U vremenu jedne generacije prosječni europski radnik je prošao put od jednog radnog mjesta na kojem bi radio do mirovine do 10 radnih mjesta u svojoj karijeri” pa se trebamo upitati što u ovome europski građani imaju za slaviti ?

Za kraj bez da navodimo daljnje uspjehe Europske unije čiji dan danas slavimo red je podsjetiti se na cjepljenje. Iznimna propagandna kampanja u cilju cjepljenja stanovništva prikriva jednu tamnu istinu koju je registrirao i Europski parlament. Između 2001 i 2014 godine cijena cjepljenja jednog djeteta u Europskoj uniji je porasla 68 puta što se na kraju krajeva događalo u isto vrijeme kada je Europska unija vikala protiv velike, neefikasne zdravstvene potrošnje država članica. Možemo samo zamisliti što će nam se dogoditi ako ona preuzme kontrolu nad našim zdravstvenim sustavom kao što očito namjerava.

Nužno je sada ponovno naglasiti da danas slavimo Dan Europske unije koja se ponosi uništavanjem naših stalnih radnih mjesta, koja je svojim mjerama zatvorila industrijske pogone u Europi, koja je svojim mjerama srušila Europsku uniju s pozicije najveće ekonomije u svijetu. Stoga nam je svima jasno da nitko osim aparatčika i mladih ljudi koji se još obrazuju, koji se još indoktriniraju ne slavi ovaj dan.

0 0 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina