Pobjeda nad koronom

  Po službenim podacima od početka pandemije korona virusa u SAD pa do danas registrirano je više od 10 milijuna oboljelih i više od 250 tisuća umrlih od ove bolesti. Na sreću po medijskim natpisima izgleda da je ova pandemija u studenom 2020 godine napokon poražena na području SAD-a bez korištenje cjepiva ili neke druge medicinske procedure.

  Razlog za pobjedu nad ovom opasnom virusnom bolešću u SAD-u neupitno predstavlja ako ćemo vjerovati medijima poraz predsjednika Donalda Trumpa na predsjedničkim izborima. Ulična slavlja poraza Trumpa i podrška te proslave od strane američkih tradicionalnih medija neupitno ukazuju da je virus poražen.

  Vrijeme je sada da se vratimo koji mjesec unatrag kako bi putem medija pratili širenje virusa. Još u srpnju, ako ne i ranije se pojavila neobična pomisao da širenju korona virusa pomažu masovna okupljanja ili demonstracije. Tu stvarnu čudnu pomisao koja ide protivno svim medicinskim interpretacijama je još u srpnju odbacio New York Times.

  U srpanjskom tekstu je tako New York Times tvrdio da se virus ne širi na otvorenom prostoru, tako da se on nije mogao širiti tijekom Black Lives Matter demonstracija. Da u tekstu se navodi da je na primjer u doba demonstracija došlo do porasta infekcija, ali to se po njima nije dogodilo zbog demonstracija nego jer su bili otvoreni restorani, kafići i slično što je dovelo do rasta brojeva zaraze.

  New York Times nije bio niti približno jedini medij koji je tako nešto tvrdio, pošto su identično govorili NBC, Fox News, a njima se bio pridružio i Health Line News što znači da se pojavio konsenzus po ovom pitanju.

  Za razliku od Black Lives Matter demonstracija/okupljanja koji su politički usmjereni protiv predsjednika Trumpa i koji nisu doveli do porasta korona virus infekcija okupljanja zagovornika predsjednika su dovela do eksplozije zaraze. Po podacima Stanford University puštenima u javnost krajem listopada 2020 godine okupljanja Trumpovih pristaša između 20 lipnja i 22 rujna su dovela do oboljevanja 30 tisuća ljudi i 700 smrtnih slučajeva.

  U svojoj analizi Stanford je gledao 18 Trumpovih okupljanja od kojih je 15 bilo na otvorenom. Za razliku od analiza i tekstove koji su tvrdili da se korona virus ne može širiti na otvorenom tijekom BLM demonstracija sada dolazimo do toga da se on širi na otvorenom tijekom okupljanja pristaša američkog predsjednika. Konkretno tekst Reutersa koji se poziva na ovu studiju tvrdi kritizira samo okupljanja pristaša Donalda Trumpa kao centre širenja korona virusa potpuno ignorirajući pri tome okupljanja pristaša Bidena koja se uopće ne spominju u tekstu. Tu studiju Stanforda su u posljednjim danima pred izbore potom prenijeli baš svi američki mediji počevši od CNN-a i završivši s VOX.

  Sada nakon što je Trump pobjeđen na izborima njegovi protivnici su počeli fešte po najvećim američkim gradovima i ispred Bijele Kuće. Ukratko govoreći samo 7 dana nakon što je studija Stanforda koja navodi da se virus prenosi i na okupljanjima na otvorenom prenesena od svih medija virus se iznenada prestao širiti.

  Jednostavno govoreći naučni i medijski konsenzus nam govori da korona virus nije zarazan na okupljanju pristaša Bidena, BLM protestima, ANTIFA demonstracijama i slično. Korona virus je na području SAD-a zarazan jedino na okupljanjima pristaša Trump-a, vjernika u crkvama i slično.

  U skladu s tim znanstvenim razmišljanjima možemo sada službenu potvrditi da je SAD prva zapadna država koja je porazila korona virus pandemiju.

5 1 vote
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina