Antifa

Jedan od najboljih primjera ludila u kojemu zapadni svijet danas živi je antifa ili kako se oni vole nazivati Antifašistički pokret. Riječ je o pokretu kojega je američki predsjednik Donald Trump nazvao terorističkom organizacijom dok ga Njemački savezni ured za zaštitu ustava smatra opasnom organizacijom.

Nakon što se po riječima njemačkog profesora ekonomije Antony Muellera ljevica ili preciznije nakon što su se zapadnih socijalisti i demokrati prodali prihvativši postavke liberalizma na njihov teren je ušla antifa. Antifa po Muelleru sebe naziva antifašističkim pokretom iako je riječ o prije svega fašističkom pokretu koji želi srušiti poredak, a njegov pravi neprijatelji nisu fašisti nego sloboda, mir i prosperitet.

S njim se potpuno slaže prije spomenuti Njemački savezni ured za zaštitu ustava koji u svojem izvještaju tvrdi da cilj Antife nisu fašisti nego buržujsko-demokratska država koja po Antifa riječima teoretski dopušta postojanje fašističke države. Po njima fašizam se nalazi u centru socijalnih i političkih struktura kapitalizma zbog čega se Antifa zalaže za rušenje „kapitalističkog sustava”.

Pozivanje na antifašizam po njemačkim sigurnosnim službama služi kao ljepilo koje ujedinjavanja različite grupacije i tako im dava jedinstvo. Antifa u Njemačkoj se po ovom izvještaju bavi ljepljenjem plakata „Antifa te gleda” i prozivanjem navodnih nacista koji po ovom zaključku Njemačkog savezni ured za zaštitu ustava ima cilj da njihove žrtve ostanu bez poslao i možda postanu žrtve antifa napada.

Dok su tako Njemačke sigurnosne službe užasnute od strane Antife država tu istu Antifu financira. To nam je otkriveno kada se Renate Kunast, zastupnica Bundestaga i bivša ministrica Njemačke u Bundestagu požalila da Antifa i drugi ne dobivaju dovoljno novca od Njemačke za svoju borbu protiv desničara. Ta njena izjava je bila pozdravljen pljeskanjem članova SPD-a i Zelenih u Bundestagu što ujedno govori o njihovim pozicijama.

Mark Bray koji je 2017 godina napisao knjigu „Antifa:Antifašistička knjiga” priznaje da netko može intepretirati kako napadi, kako Antifa sprečavanje držanja govora desničara može biti prikazano kao ukidanje prava govora, ali da to nije to. Na optužbe, razmišljanja da će Antifa prvo napasti fašiste, a potom ostale on odgovora da tako nešto nije moguće, da to nije istina. U svojoj knjizi o Antifa on je pored ostalog napisao „Jedino dugoročno rješenje opasnosti fašizma je da se podkopaju njegovi temelji u društvu koje nalazimo ne samo u superiornosti bjelaca, nego i u ableizmu (diskriminacija invalida), hetero društvo, patrijarhatu, nacionalizmu, transfobiji i drugome”.

Na kraju trebamo se upitati tko su članovi antife ? Odgovor na to ćemo naći pomoću izvještaja njemačkih sigurnosnih službi iz 2016 godine. Po tim policijskim podacima oni u prosjeku imaju između 21 i 24 godine, nezaposleni su i žive s mamom. 84 % njih su muškarci, a ima i 16 % žena. Za kraj ćemo još samo navesti kako 90 % njih nije u nikakvoj romantičnoj vezi.

Za razliku od Njemačke gdje Antifu financira država koju oni žele srušiti situacija u SAD je puno problematičniji. Najčešće se tvrdi da tamošnju organizaviju financira Soros. To ako njega pitamo nije istina pošto je on otvoreno izjavio „Niti Otvoreno društvo koje je Soroš osnovao niti sam Soroš nisu nikada financirali Antifa”. Isto tako organizacija Alliance for Global Justice je izjavila da nisu dobili niti jedan cent od Soroš, ali nakon toga su još dodali „mi smo novčani sponzor za stotinjak različitih grupa pa smo procesuirali neke njegove čekove za te grupe”. Ti obrađeni čekovi nema veze da li su od Soroša ili nekog drugog na kraju završe na računima Antife što je organizacija Alliance for Global Justice priznala u svojoj izjavi iz 2017 godine.

4.8 4 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina