Mladi

  Budućnost svakog naroda, svake države su njegova djeca. Po istom principu budućnost vladajuće klase su današnji mladi koji će sutra preuzeti državno kormilo.

  Zbog toga države putem edukacionih sustava, a nevladine organizacije i mediji putem tekstova, filmova, serija, video igri pokušavaju oblikovati razmišljanja mladih. Danas ćemo stoga govoriti o tome kako mladi danas razmišljaju, što oni podržavaju.

  Našu priču počinjemo u SAD gdje se redovno provode ispitivanja javnog mijenja mlađih punoljetnika rođenih nakon 1995 godine. Ispitivanja javnog mijenja koje su provele nevladine organizacije nam govore da je pitanje migranata najvažnije pitanje za ovu generaciju. Potom nam govore da 48-49 % pripadnika ove generacije čine zagovornici primanja migranata.

  Drugo puno ozbiljnije ispitivanje javnog mijenja američkih mladih nam govori da samo 29-30 % njih podržava predsjednika Trumpa. Isto tako ovo ispitivanje nam govori da su mladi multikulturalno nastrojeni.

  Ukratko ovo ispitivanje i druga slična ispitivanja javnog mijenja predstavljaju polu laž, predstavljaju propagandnu akciju. Na to nam ukazuje rezultat američkih predsjedničkih izbora koji ukazuje da su mladi podijeljeni po rasnoj osnovi.

  Podaci izbora 2020 godine nam govore da je za predsjednika Trumpa glasovalo 53 % mladih bijelaca. S druge strane 88 % mladih crnaca je glasovalo za Bidena kao što je učinilo i 69 % mladih Hispanaca. Ti podaci jasno ukazuju da je Lee Kuan Yew u pravu po pitanju multikulturalnih demokracija.

  Nakon SAD-a idemo u Francusku gdje su ove godine održani predsjednički izbori. Na njima je ispalo da „umirovljenici kojima nije puno ostalo” (citati poslije Brexit referenduma) više od svih drugih demografskih skupina podržavaju Macrona. Predsjednik Macron je u drugom krugu izbora porazio Le Pen u svim demografskim skupinama, ali… To ali označava da je 40.8 % najmlađih glasača (18-24 godine) glasovalo za Le Pen !? Složiti ćete se da je riječ o značajnom postotku bez da ulazimo u vjersku pripadnost mladih ?

  Za kraj ovog putovanja Zapadom odlazimo u Poljsku gdje tamošnja razmišljanja mladih užasavaju multikulturaliste. Poljaci mlađi od 30 godina sanjaju brak, vjeruju svojoj vladi i samo njih 9 % podržava kozmopolitanske, multikulturalne ideje. To za eurokrate i Soroša predstavlja scenarij iz noćne more.

  O mladima u Hrvatskoj je slično ispitivanje proveo GONG. Njihovo ispitivanje je ukazalo da 60 % mladih u Hrvatskoj vjeruje da je Hrvatska pobjedila u legitimnom i obrambenom Domovinskom ratu. Isto tako je ovo ispitivanje ukazalo da 53 % mladih smatra kako bi se pripadnicima LGBT zajednice trebala uvesti ograničenja. Ukratko naši mladi su u svom razmišljanju prilično blizu mladim Poljacima.

  Nakon što smo vidjeli razmišljanja mladih Hrvata i općenito zapadnjaka red je vidjeti situaciju u Kini. Tamošnji mladi se ne nalaze pod utjecajem medijskog promoviranja multikulturalizma i općenito woke kulture. Tamošnja medijska promoviranja ideja vrši prije i poslije svega tamošnji režim.

  Mladi Kinezi iznimno vole svoju državu i svoju naciju. Taj njihov nacionalizam je prebačen i u gospodarsku sferu to znači da prije svega kupuju kineske proizvode i brandove. Jednostavno oni potpuno vole svoju državu i to nikome ne bi trebalo biti tako čudno.

  Govorenjem o mladim Kinezima smo završili s našim prikazom razmišljanja mladih u Hrvatskoj, zapadu i Kini. Razlike u njihovim razmišljanjima nam prije svega ukazuje na razlike državnih edukacijskih kampanja u različitim državama.

4.8 4 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
1 Comment
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Ta ispitivanja nam na primjer govore da 48-49 % mladih u SAD podržava primanje migranata. S druge strane slična istraživanja mladih u na primjer Kini i Poljske govore da su oni nacionalno […]

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina